Mika Hakkinen şi „Cea mai puternică semnătură din lume”

Mika Hakkinen la Bucuresti - Join the Pact

Campania de responsabilizare Johnnie Walker – Join the Pact a revenit în România, asigurând continuitatea unui demers de succes, în scopul creşterii gradului de conştientizare în ceea ce priveşte consumul responsabil de alcool. Ambasadorul mişcării a fost Mika Häkkinen, dublul campion de Formula 1.

Mesajul campaniei a fost transmis in cadrul unui eveniment spectaculos si antrenant ce a avut loc in parcarea Baneasa Shopping City.  Atmosfera a fost intretinuta de sutele de cai putere ale unui Mercedes-AMG C 63 de pe circuit si participarea spumoasa a unui cerc exclusivist de vedete.

Acestia au luat, pe rand, locul „copilotului” alaturi de dublul Campion Formula 1 Mika Häkkinen intr-o serie de curse spectaculoase. „Cea mai puternica semnatura din lume” – initialele MH au fost marcate pe pista improvizata in parcarea unui centru comercial intr-o demonstratie de precizie si control, executata de catre legenda motorsport.  O multime de angajamente „Never Drink and Drive” au fost stranse chiar la fata locului.

Inca de la lansarea sa in Romania in 2013, initiativa globala Johnnie Walker, a reusit sa stranga 24,000 de semnaturi. Pana la finalul anului, programul are ca obiectiv acumularea a inca 12.000 de angajamente personale de a nu conduce niciodata sub influenta alcoolului. In acest moment, la nivel global, s-au strans peste 2 milioane de angajamente, obiectivul pentru urmatorii 3 ani fiind acela de a atinge inca 3 milioane de oameni in jurul aceleiasi cauze, cumulandu-se un total de 5 milioane de semnaturi.

Mika Hakkinen la Bucuresti - Join the Pact (002)

Mika Häkkinen a calatorit in peste 40 de tari, de pe 4 continente, in calitate de Ambasador Global al Programului de Consum Responsabil de Alcool pentru a promova Join The Pact. S-a intors doar in doar patru dintre acestea, Romania fiind una dintre ele, ceea ce reflecta impactul pozitiv cu care aceasta cauza a fost primita de catre publicul roman.

Printre cei cativa norocosi, care au avut sansa de a se afla pe circuit alaturi de Mika Häkkinen si de a fi martorii tehnicilor impresionante de precizie si control s-au numarat: Alexandra Stan, Loredana, Lucian Mandruta, Cabral, Maria Coman, Sabina Iosub, Maria Linda, Adrian Maniutiu, Roxana Ciuhulescu si Mihai Leu, adevarate exemple de urmat.

Mika Hakkinen la Bucuresti - Join the Pact (005)

Fiecare dintre acestia au semnat pactul. Este randul tau sa constientizezi pericolul presupus de consumul iresponsabil de alcool si sa lupti pentru cauza care poate salva vieti! Ia-ti si tu angajamentul de a nu conduce niciodata vehicule sub influenta alcoolului semnand pactul aici si impreuna putem ajuta oamenii sa ajunga acasa in siguranta.

Join the Pact: Never Drink and Drive, este o initiativa sustinuta de Inspectoratul General al Politiei Romane (Directia Rutiera), Federatia Romana de Automobillism Sportiv si de Retromobil Club Romania.

Mika Hakkinen la Bucuresti - Join the Pact

Adaugati comentariu