MINI a lansat două ediții speciale noi

Cele mai noi prezențe în gama producătorului britanic MINI sunt edițiile speciale: MINI Baker Street și MINI Bayswater. Astfel, Londra, capitala Regatului Unit al Marii Britanii și gazda Jocurilor Olimpice 2012 totodată, a reprezentat baza de inspirație pentru noile creații.

Cu doar câteva luni înainte de startul Jocurilor Olimpice de vară, care se vor desfășura la Londra, MINI introduce două noi ediții speciale, care vor împrăștia stilul contemporan al marii metropole prin lume. Noile MINI Baker Street și MINI Bayswater vor fi disponibile spre vânzare începând cu primăvara anului 2012.

Trasăturile expresive de design și echiparea exclusivistă vor conferi noilor ediții un aer distinctiv. MINI Baker Street întruchipează caracterul tineresc, proaspăt și inovativ al brand-ului, în timp de MINI Bayswater se concentrează pe caracterul sportiv, tipic simpaticelor automobile englezești, recunoscute pentru manevrabilitatea deosebită pe care o oferă.

Ambele ediții speciale vor fi produse pentru o perioadă limitată de timp, dar vor fi disponibile la vânzare în toate țările în care marca MINI este prezentă oficial. Baker Street va putea fi comandată în variantele MINI One, MINI Cooper, MINI One D, sau MINI Cooper D, în timp ce versiunea Bayswater va putea fi asociată cu MINI Cooper, MINI Cooper S, MINI Cooper D, sau MINI Cooper SD.

Adaugati comentariu