Mini Countryman facelift: refresh tehnic și optic pentru SUV-ul britanic

Alături de cele trei premiere din gama BMW, Mini s-a alăturat cu un refresh tehnic și optic pentru cel mai mare model din gama sa: Countryman facelift.

Noua generație a SUV-ului Mini Countryman se află pe piață din 2017 și este unul dintre cele mai populare modele ale constructorului britanic, fiind responsabil cu 30% din vânzările mărcii Mini pe plan global.

Refresh-ul primit de modelul Countryman include o grilă nouă, faruri LED standard, proiectoare de ceață LED, stopuri LED cu design Union Jack (steagul Marii Britanii). La exterior pot fi alese noi nuanțe de culoare pentru caroserie și elemente finisate în culoarea Piano Black în loc de cromul standard.

Clienții mai au la dispoziție noi modele de jante, iar la interior se poate opta acum pentru noul digital cockpit display cu diagonală de 5 inch. Countryman facelift primește și un volan nou oferit ca dotare standard pentru toate versiunile.

Sub capotă, Mini Countryman facelift dispune de de trei motoare pe benzină și trei diesel plus versiunea plug-in hybrid. Mini a lucrat la eficiența propulsoarelor, puterile rămânând neschimbate. Pentru propulsoarele pe benzină: One 102 CP, Cooper 136 CP, Cooper S 178 CP. Versiunea Cooper SE plug-in hybrid are 224 CP. Propulsoarele diesel: One D 116 CP, Cooper D 150 CP și Cooper SD 190 CP. Tracțiunea integrală ALL4 este disponibilă opțional.

Test drive: Mini Countryman Cooper SD ALL4

 

Adaugati comentariu