MINI Countryman Park Lane poate fi comandat în România

Despre MINI se poate spune că a lansat moda personalizării mașinilor, însă din când în când mai lansează și câte o ediție specială. Prezentată în premieră la Salonul de la Geneva din primăvara asta, MINI Countryman Park Lane este chiar o astfel de iterație care are la bază modelul cu tracțiune integrală al producătorului britanic.

Dacă numele te trimite cu gândul la un sistem de parcare automată sau ceva de genul, ești foarte departe de adevăr. De fapt, MINI are un obicei de a folosi zone ale Londrei ca sursă de inspirație pentru denumirile edițiilor limitate, dovadă fiind cele de până acum: Mayfair, Piccadilly, Chelsea sau Camden. Park Lane este, deci, un nume propriu și nici decum o trimitere către manevrele de garare a unei mașini.

Unul dintre cele mai importante elemente ale ediției Park Lane este culoarea și ea cu rezonanțe britanice: Earl Grey, disponibilă exclusiv pentru această versiune specială a lui MINI Countryman. Mai departe, roșul folosit pentru accente se numește Oak Red și este și el specific echipării Park Lane.

Modelul se regăsește în listele de prețuri ca un pachet de dotări opționale și poate fi asociat oricărei versiuni de motorizare, cu excepția John Cooper Works. Suplimentar, pentru MINI Countryman Park Lane Chili dotările suplimentare includ proiectoare LED pentru ceaţă, scaune sport cu material textil/piele, aer condiţionat automat, buton Sport, senzor de ploaie cu control automat al luminilor de condus, volan sport îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale şi pachet de stocare şi de lumini.

mini - autoexpert.ro (7)

Cu această ocazie, MINI România a publicat și lista completă și actualizată de prețuri pentru modelele MINI disponibile la noi în țară. Astfel, MINI Cooper în trei uși are prețuri cuprinse între 17.050 (One) și 32.550 (JCW), MINI Cooper în cinci uși între 17.982 (One) și 28.024 (S), iar MINI Cooper ALL4 Countryman și MINI Cooper ALL4 Paceman între 24.118 și 37.696 (JCW). Pentru o listă completă de prețuri vizitează site-ul mărcii.

Adaugati comentariu