MINI creează prima clădire MINI LIVING din lume la Shanghai

MINI LIVING explorează noi tipuri de concepte de locuit care caută să maximizeze calitatea vieţii în spaţii minime. O fostă vopsitorie din Shanghai va fi transformată într-un hotspot urban cu spaţiu generos de lucru, interacţiune şi locuit.

Aici, MINI LIVING va oferi apartamente, spaţii de lucru ce pot fi rezervate şi servicii, cum ar fi automobile pentru utilizare în comun, ca parte a unui concept care să permită flexibilitate personală maximă şi utilizare optimă a spaţiului. Ideea MINI LIVING –  vom obţine mai mult atunci când împărţim – se aplică nu numai locuitorilor clădirii, ci şi celor ai oraşului ca ansamblu. Într-adevăr, anumite părţi ale complexului MINI LIVING vor fi accesibile publicului larg.

Proiectul MINI LIVING din Shanghai se bazează pe un concept inovator de locuinţă comună. Într-o zonă în dezvoltare a districtului bine dezvoltat Jing’An din centrul oraşului, un grup de şase clădiri va fi transformat într-un cartier urban vibrant. MINI LIVING va deveni o casă pentru persoane singure, colocatari şi familii pe termen scurt, mediu şi extins. Designul şi, prin urmare, caracterul interior al apartamentelor este internaţional, modern şi simplu şi face referire la istoria oraşului Shanghai. Cu toate acestea, să locuieşti într-un apartament care ocupă doar o suprafaţă mică nu înseamnă în niciun caz un confort redus. Orice lucru care nu se încadrează în interiorul apartamentelor (activităţi sau obiecte) poate fi găzduit în spaţiile adiacente.

MINI LIVING oferă spaţiu şi pentru a experimenta ceea ce înseamnă comunitatea. Foaierurile de dimensiuni mari oferă un loc excelent pentru a petrece timpul, în timp ce zonele expoziţionale şi o piaţă alimentară invită spre o privire mai atentă. Facilităţile disponibile includ, de asemenea, grădini, locuri de joacă, magazine şi restaurante, în care vor fi binevenite şi persoanele care locuiesc în alte zone din Shanghai. MINI LIVING doreşte să promoveze interacţiunea socială, nu numai printre locuitorii săi, ci şi cu oamenii din alte părţi ale oraşului. La urma urmei, unul dintre obiectivele principale ale MINI LIVING este de reuni oamenii şi de a încuraja experienţele comune.

P90285410_highRes_mini-living-shanghai

Adaugati comentariu