MINI cu aromă de Rolls Royce

Salonul Auto de la Shanghai a fost scena ideală pentru lansarea unei ediții speciale MINI Goodwood, realizat în parteneriat cu emblematicul producător de lux Rolls Royce.

MINI Inspired by Goodwood pe numele sau complet, va fi produs intr-o serie limitata de 1.000 de unitati pentru un public tinta destul de restrans, dispus sa plateasca sume ce se vor apropia de valoare de 50.000 de euro. Ce vei primi in schimbul acestei sume foarte generoase? Pentru inceput un MINI Cooper S cu un motor turbo de 1.6 l si 184 CP vopsit intr-o nuanta neagra speciala. Tot in categoria retusuri de exterior se numara si jantele cu desen unic in gama MINI, sigle si blocuri optice pe fond negru. 

Citeste testul cu MINI Cooper S

In interior, influentele Rolls Royce isi intra in drepturi cu materiale din categoria lemn, piele, casmir, piele intoarsa si insertii metalice. O mare parte din aceste materiale erau folosite pana recent exclusiv de Rolls Royce, iar asamblarea lor fara cusur genereaza o atmosfera unica in clasa mini-premium. Atentia pentru detalii a fost atat de mare incat pana si presurile au primit un tratament speciale fiind realizate din lana si brodate manual. Dupa cum era de asteptat lista de dotari standard nu lasa loc de prea multe interpretari: aer conditionat manual, computer de bord, senzori de parcare, faruri adaptive cu Xenon, Radio MINI Visual Boost cu sonorizare Harman Kardon etc. 

Singura intrebare ramane cat de repede se va epuiza aceasta editie speciala in conditiile in care popularitatea marcii MINI in randul clientelei premium se afla la cote apreciabile. 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top