MINI extinde parteneriatul global cu Burton Snowboards

MINI are plăcerea să anunţe că parteneriatul său multilateral cu Burton Snowboards va continua pentru încă trei ani. MINI, încă din 2011 partener al liderului mondial în producţia de snowboarduri, împărtăşeşte pasiunea Burton pentru snowboarding şi implicarea sa în dezvoltarea sportului.

Încă de la începutul parteneriatului, MINI şi Burton au creat competiţii şi evenimente de snowboard de talie internaţională şi pretutindeni în lume, printre care şi Burton US Open, Burton European Open, Burton Rail Days la Tokyo şi Burton High Fives în Noua Zeelandă. Acest parteneriat continuu va fi de ajutor ambelor companii în efortul lor de a ajunge la oameni care trăiesc stilul de viaţă al snowboardingului.

“Suntem încântaţi să adăugăm un nou capitol la succesul de care ne-am bucurat împreună de-a lungul ultimilor doi ani şi am găsit, în Burton, un partener deosebit care ni s-a alăturat în susţinerea oamenilor tineri şi creativi şi a sportului lor”, a declarat Dr. Kay Segler, vicepreşedinte executiv MINI Brand Management.

Greg Dacyshyn, director executiv de creaţie la Burton Snowboards, s-a arătat şi el încântat de continuarea acestui parteneriat între cele două mărci: “MINI este un brand care înţelege perfect dedicaţia arătată de Burton designului extraordinar de produs şi stilului de viaţă creativ din jurul snowboardingului. Privim cu încredere colaborarea cu MINI pentru evenimentele de top din anii care vor urma”.

Ca partener de prezentare al Burton Global Event Series (BGES), MINI se va alătura Burton în Statele Unite Ale Americii, Noua Zeelandă, Japonia şi Europa pentru a crea competiţii de snowboard de talie mondială, care vor include instalaţii de artă, concursuri de creaţie şi evenimente distractive. Primul eveniment din turneu a fost Burton European Open la Laax (Elveţia), care a avut loc în perioada 4-9 februarie 2013. În timpul evenimentului, publicul a putut vedea ce înseamnă filosofia MINI – Creative Use of Space (Utilizarea creativă a spaţiului) -, un eveniment de artă unic cu un model MINI Countryman dispus într-un container mare din sticlă.

Pentru evenimentul de artă, MINI Countryman a fost supus unei transformări creative de către artiştii snowboard de la PirateArtCrew, în timp ce concursul de snowboard din cadrul Burton European Open a avut loc în jurul containerului. În plus, MINI Test Drive Center din Laax a oferit vizitatorilor oportunitatea de a efectuate drive teste cu gama de modele MINI.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top