MINI John Cooper Works Paceman

Noul model MINI cu performanţe de vârf este bazat pe primul Sports Activity Coupé din clasa compactă.

Conducătorul şi pasagerii din cele patru scaune individuale se bucură de senzaţia de cursă, motorul supraalimentat dezvoltă 160 kW/218 CP, echiparea standard include tracţiune integrală ALL4, un kit aerodinamic, jante de 18 ţoli din aliaj uşor şi suspensie sport mai joasă. Noul model va fi disponibil în România din luna martie, în acelaşi timp cu debutul mondial, cu un preţ de pornire de 31.300 Euro fără TVA.

MINI John Cooper Works Paceman va avea premiera mondială în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Detroit (NAIAS). Apariţia noii versiuni extinde gama John Cooper Works la şapte modele. Graţie caracteristicilor de condus şi designului, MINI John Cooper Works Paceman va ieşi în evidenţă în traficul urban, la fel cum va fi şi alegerea numărul 1 pentru plăcerea maximă a condusului pe distanţe lungi.

Dezvoltat să ofere senzaţiile tari din curse: şasiul, aerodinamica, designul şi interiorul sunt adaptate la specificaţiile John Cooper Works. Furnizarea instantanee a puterii şi apetitul deosebit pentru turaţii ridicate definesc motorul aflat sub capota MINI John Cooper Works Paceman. Propulsorul cu turbocompresor este combinat cu transmisia manuală cu şase trepte – echipare standard -, dar opţional se poate comanda şi o cutie de viteze automată, tot cu şase rapoarte.

MINI John Cooper Works Paceman sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 6,9 secunde, indiferent de varianta de transmisie cu care este echipat. Consumul de combustibil este unul exemplar pentru această clasă de putere. MINI John Cooper Works Paceman înregistrează un consum mediu în ciclul de testare EU de 7,4 litri (transmisie automată: 7,9 litri) per 100 kilometri.

Şi el în dotarea standard, butonul Sport de pe consola centrală permite conducătorului să accentueze reacţia şi acustica motorului, precum şi asistarea puterii furnizată de direcţie. În echiparea cu transmisie automată, apăsarea butonului Sport scurtează timpii de schimbare a vitezelor.

Caracterul distinctiv al MINI John Cooper Works Paceman este subliniat de particularităţile clasice de design. Echiparea standard include un kit aerodinamic, jante de 18 ţoli din aliaj uşor, sistem sport de evacuare cu ţevi de eşapament cromate, dar şi praguri ale uşilor pe care este prezentă emblema John Cooper Works. Pe lângă alb şi negru, o culoare exclusivă Chili Red poate fi comandată ca opţiune pentru nuanţa contrastantă a acoperişului şi a oglinzilor retrovizoare. De asemenea, clienţii pot adăuga o amprentă suplimentară sentimentului sport John Cooper Works din interiorul maşinii cu ajutorul unor ornamente precum benzile de decor Chili Red.

Adaugati comentariu