MINI la Salonul Auto de la Geneva 2012

Un portofoliu de şase modele şi trei noi abordări ale temelor obişnuite permit mărcii MINI să-şi aştepte vizitatorii la Salonul Auto de la Geneva, ediţia 2012, cu o varietate de modele fără precedent în istoria brandului.

Evenimentul, care va avea loc între 8 şi 18 martie, va consemna o premieră pentru constructorii de automobile mici în segmentul premium, confirmând astfel curba ascendentă pe care o traversează MINI. Cele mai noi dezvoltări ale gamei de modele, care acum cuprinde 41 de versiuni, creează posibilităţi şi mai mari pentru clienţi de a experimenta stilul MINI emblematic şi plăcerea de neîntrecut a condusului, totul în stilul lor personal.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva va avea loc premiera mondială a versiunii MINI John Cooper Works Countryman, primul model sportiv al mărcii care combină experienţa John Cooper Works în curse cu tracţiunea integrală ALL4. MINI John Cooper Works Countryman este echipat cu un motor nou dezvoltat – variantă cu patru cilindri -, ce dispune de turbocompresor twin-scroll, injecţie directă pe benzină şi gestiune variabilă a supapelor şi care produce 160 kW/218 CP.

Iar în echiparea standard, maşina are kit aerodinamic, suspensii sport coborâte, jante de 18 ţoli, din aliaj uşor, şi particularităţi exclusiviste de design. Acesta este primul model John Cooper Works care oferă, ca opţiune, o cutie de viteze automată cu şase trepte.

O altă premieră de la MINI va atrage atenţia: un concept nou, menit să atragă un nou public-ţintă. MINI Clubvan Concept întruchipează viziunea unui automobil mic din segmentul premium cu o capacitate sporită de transport, pentru utilizare în afaceri sau timpul liber. Se diferenţiază clar de MINI Clubman, pe care se bazează, prin designul cu două locuri, compartimentul cargo mare şi plat, dar şi geamurile laterale din spate care sunt opace.

Vizitatorii ediţiei 2012 a Salonului Auto de la Geneva 2012 vor avea ocazia să vadă pentru prima dată şi trei interpretări noi ale modelelor consacrate. MINI Baker Street întruchipează stilul în tendinţe al mărci – tineresc, inovator şi actual -, în timp ce MINI Bayswater pune accent în special pe latura sportivă şi manevrabilitatea agilă pentru care MINI este renumit. Cel de-al treilea membru al tripletei, MINI Highgate Convertible, degajă o aură exclusivistă şi afişează o interpretare modernă a stilului britanic.

Adaugati comentariu