MINI primește o transmisie nouă și filtru de particule la modelele pe benzină

MINI

Toate modelele MINI cu motoare pe benzină vor fi echipate cu filtru de particule, fiind astfel conforme cu standardul Euro 6d-TEMP. MINI Clubman și Countryman vor primi și transmisia automată cu 7 trepte și dublu ambreiaj, iar Clubman va putea fi comandat și cu un pachet nou pentru conexiunea la bord.

Modelele pe benzină MINI cu 3 și 5 uși, MINI Cabrio, MINI Clubman și MINI Coutryman vor fi echipate, începând de luna aceasta, cu filtru de particule. Mașinile constructorului britanic se aliniază astfel la normele de poluare. Versiunile diesel MINI Clubman și MINI Countryman sunt conform aceluiași standard începând din luna martie a acestui an.

Test drive MINI Cooper Countryman – MAXI personalitate

Ca alternativă la transmisia manuală oferită standard, MINI pune la dispoziția clienților interesați să achiziționeze un Clubman sau Countryman și o cutie automată Steptronic cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj, garantând astfel timpi mai scurți de schimbare a treptelor și o accelerație mai sportivă, dar și o decelerare mai armonioasă. Transmisia se află în conexiune cu sistemul de navigație, atunci când mașina este echipată cu un astfel de sistem. Astfel, navigația transmite informațiile pentru a adapta alegerea treptei de viteză la condițiile de rulare.

Începând cu luna aceasta, transmisia Steptronic cu 7 trepte și dublu ambreiaj este disponibilă opțional în combinație cu motoare optimizate pe benzină, reducând astfel consumul și emisiile.

Test drive MINI Cooper Clubman SD – Bine ai venit în club!

Pentru schimburi și mai rapide, modelele MINI Cooper S Clubman și S Countryman sunt eechipate cu versiunea sport a aceleiași transmisii, iar mașinile primesc și padele de schimbare a treptelor pe coloanaa de direcție.

Modelul Clubman va fi disponibil și cu un pachet nou, Connectivity Package, care asigură – promite producătorul – cel mai înalt nivel de divertisment și conexiune inteligentă la bord. Acesta include setări noi ale navigației, sistemului de comunicație și de sonorizare. Connection Navigation Plus, oferită opțional, este redată pe un ecran tactil de 8,8 inci și poate fi controlată și prin intermediul MINI Touch Controller. Sistemul afișează informații în timp real, iar harta se actualizează automat. Pachetul include și conexiune Apple CarPlay, MINI Connected XL, încărcare wireless a telefonului și frecvență DAB pentru recepția posturilor de radio digitale.

Adaugati comentariu