MINI și la Pitești

Motor AG Piteşti devine al doilea dealer MINI din Romania și deschide primul showroom din afara Bucureştiului.

Motor AG, cel mai important centru auto premium din provincie, a deschis primul showroom MINI din afara Bucureştiului şi al doilea din România. Noul showroom şi service MINI sunt operaţionale din luna august a acestui an, urmare a unei investiţii de peste 250.000 de euro pentru amenajarea spaţiului conform standardelor internaţionale de brand şi crearea stocului de dealer. La această investiţie se adaugă bugetul alocat pregătirii personalului specializat MINI.

„MINI este o marcă emoţională care are o legătură specială cu clienţii, iar această conexiune oferă posibilităţi multiple de comunicare cu publicul ţintă. Mai mult, brandul MINI se află într-o creştere puternică, iar extinderea gamei de modele face marca din ce în ce mai atractivă pentru un grup de clienţi tot mai mare. Estimăm că în următorii 5 ani în România MINI va deveni o marcă auto cu un public fidel şi mult extins, iar noi dorim să fim parte din acest fenomen”, a declarat Adrian Prodănel, Director General al grupului auto Motor AG.

Inaugurarea oficială a reprezentanţei MINI din Piteşti a fost marcată printr-un eveniment care a evidenţiat inconfundabilul stil brit chic şi originalitatea mărcii. Cei peste 100 de invitaţi, posesori entuziaşti şi fani ai mărcii MINI, oameni creativi şi non-conformişti au socializat într-o atmosferă glam-disco. Petrecerea a fost animată de formaţia Shaka Muv şi de trupa de street dancers OneBeat, iar invitaţii s-au bucurat de prezentarea inedită a celor mai bune opere participante în competiţia Red Bull Art of Can.

“Deschiderea centrului MINI din Piteşti vine într-un moment oportun, vânzările MINI în România pe primele 7 luni ale anului depăşind cu peste 70% numărul de unităţi livrate în perioada similară a anului trecut. Suntem încrezători în performanţele viitoare ale acestei mărci, bazându-ne pe o gamă de modele deosebit de atractivă şi specială. Modelul MINI Countryman, lansat în 2010, a fost extrem bine primit de piaţă (35% din vânzările mărcii din acest an), iar portofoliul extins de modele va susţine dezvoltarea acestui brand în România”, declară Alexandru Manole, director vânzări al Motor AG.

„Suntem bucuroşi să fim singurul dealer MINI oficial din provincie”, a declarat Adrian Prodănel, director general Motor AG. “Aceasta este o oportunitate extraordinară să integrăm acest brand exclusivist în grupul nostru auto şi ne dorim să demonstrăm tradiţia serviciilor de calitate oferite clienţilor BMW şi către noii pasionaţi ai modelelor MINI.”

Adaugati comentariu