Prezentare – Renault Megane Sedan

Renault renunţă la titulatura Fluence, noul derivat cu patru portiere al gamei de clasă compactă revenind la numele tradiţional: Megane Sedan.

Megane Sedan va fi asamblat la Bursa, în Turcia, fiind un exponent evident al noului limbaj de stil Renault, aducând din spate cu fratele mai mare Talisman. De mare efect este linia plafonului, în stilul unei berline-coupe.

Proiectarea noii generații are la bază platforma modulară CMF, spațiul interior urmând să fie generos, cu locuri aerisite pe banchetă și un portbagaj de 508 litri. Gama de motorizări include două versiuni pe benzină (SCe aspirat de 1,6 litri și 115 CP, TCe turbo de 1,2 litri și 130 CP) și trei diesel (1,5 dCi, în versiunile de 90 sau 110 CP, respectiv 1,6 dCi de 130 CP).

Ca și în cazul celorlalte versiuni de caroserie, și noul Megane aduce o mare varietate de dotări de siguranță și confort, printre care sistemul multimedia R-Link 2, cu ecran tactil de 7 sau 8,7 inch, head-up display color, moduri de rulare Multi Sense și sisteme de siguranță precum Advanced Emergency Braking System, Lane Departure Warning și Easy Park.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top