Mio Technology lansează o nouă gamă de GPS-uri

Noile dispozitive din gama Spirit vin cu update gratuit al hărţilor pentru doi ani, dar şi cu funcţii inteligente ca SmartRoutes, LearnMe Pro sau opţiuni de planificare a călătoriilor.

Mio Technology, liderul pieţei de dispozitive GPS din România, lansează pe piaţa locală o nouă gamă de dispozitive GPS, bazate pe software-ul Spirit optimizat, funcţii suplimentare pentru îmbunătăţirea experienţei de navigare, dar şi update gratuit al hărţilor pentru întreg teritoriul Europei, pentru doi ani. Odată cu lansarea noii game de echipamente GPS, Mio va oferi utilizatorilor şi posibilitatea de a utiliza hărţi închiriate pentru o perioadă de trei zile, şapte zile sau o lună.

“Am decis ca în 2011 să lansăm o gamă completă cuprinzând 9 dispozitive diferite, bazate pe acelaşi software Spirit, care să ţintească toate cele trei categorii mari de cumpărători. Pentru cei care îşi doresc un dispozitiv de buget, vom avea disponibile două modele cu harta României, pentru cei care îşi doresc un raport avantajos calitate-preţ – o gamă de mijloc generoasă cuprinzând 5 modele, iar pentru cei care caută echipamentul GPS complet – două modele cu funcţionalităţi complexe, capabilităţi multimedia şi conectivitate Bluetooth”, declară Laura Samson, Country Director România, Ungaria, Slovacia şi Cehia, Mio Technology.

Noua gamă de echipamente GPS include modulul avansat SmartRoutes, căutare Google integrată şi diverse funcţii multimedia. Noul design al software-ului Spirit include previzualizarea a 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, dintre care utilizatorul o poate alege pe cea potrivită momentului respectiv.

O altă noutate cu care noua gamă de echipamente se individualizează este update-ul gratuit pentru o perioadă de doi ani pentru harta întreaga Europă. O altă noutate pe care Mio o aduce anul acesta este posibilitatea de închiriere a hărţilor doar pe durata folosirii acestora, la preţuri mult mai avantajoase decât în cazul cumpărării acestora.

Odată cu lansarea noii game, echipamentele GPS îşi măresc gradul de interactivitate cu şoferul prin intermediul funcţiilor SmartRoutes şi LearnMe Pro. Dacă SmartRoutes foloseşte o bază de date cu informaţii primite de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, funcţia LearnMe Pro monitorizează şi reţine stilul de condus specific fiecărui utilizator pentru a estima cât mai corect timpul de ajungere la destinaţie şi pentru a oferi conducătorului auto rute personalizate.

Utilizatorii care se vor orienta către modelele Mio S485, S487 şi S670, S685 şi S687 vor avea la dispoziţie şi informaţii TMC, pentru ţările care au funcţional acest serviciu, iar cei care vor opta pentru vârfurile de gamă S487 şi S687 vor putea să conecteze la dispozitiv orice echipament ce include funcţii Bluetooth.

Includerea în funcţiile echipamentului a serviciilor MioMore permite accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo şi la căutarea locală Google pentru a furniza în permanenţă exact informaţiile necesare unei călătorii perfecte.

Întreaga gamă de dispozitive Mio include funcţia de asistenţă la parcare, care permite afişarea listei parcărilor disponibile pe o rază de 1 km de la destinaţie şi ghidarea pe banda corectă pentru a înlesni virarea, opţiune extrem de folositoare în special în traficul aglomerat.

Utilizatorii vor putea să îşi planifice mai eficient călătoriile, direct de pe calculator, folosind aplicaţia MioMore Desktop sau direct de pe echipamentul GPS care permite setarea de puncte intermediare multiple, care pot fi prioritizate pentru obţinerea unor trasee optimizate ce pot fi previzualizate folosind modul de simulare.

Echipamentele vârf de gamă Mio S487 şi Mio S687 includ preinstalate ghiduri de călătorie pentru oraşele mari din Europa care cuprind liste generoase cu atracţiile turistice, locurile în care se poate servi masa, hoteluri sau alte Puncte de Interes (POI). Sutele de opţiuni pot fi accesate rapid atunci când utilizatorul se conectează la aplicaţia MioMore Desktop 2 prin intermediul calculatorului personal.

Noua gamă de dispozitive Mio porneşte de la preţuri de 300 RON şi ajunge la 950 RON pentru vârful de gamă S687.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top