Misteriosul Subaru din NY este un BRZ STI Performance Concept

E mult prea devreme să ne entuziasmăm, dar pozele surprinse la salonul auto de la New York arată un Subaru BRZ cu eleron și pachet estetic mai agresiv. 

Deocamdată nu există nicio informație oficială despre mașină – nici că ar fi încă un concept sortit exclusiv saloanelor auto (el poartă denumirea de Performance Concept, dar asta nu înseamnă că nu poate trece și la nivelul superior), nici că ar urma să intre în producție în viitorul apropiat, deci nu ne rămâne decât să speculăm. Și să ne rugăm.

Dacă ar fi să devină realitate, acest BRZ STI ar putea fi mașina care să facă uitată Impreza WRX STI. Aspectul e suficient de exagerat cât să le aprindă imaginația celor pasionați de tuning (și tot ce decurge din asta), dar și destul de echilibrat cât să poată trece ca o mașină sport cu pretenții serioase.

Ținuta de drum a lui BRZ nu a fost niciodată o problemă, însă suferea un pic la capitolul putere. Era suficient de agil profitând la maxim de masa redusă și de tracțiunea spate, însă existau momente în care ți-ai fi dorit mai multă putere sub pedală.

suabru - autoexpert.ro (13)

Absența unei prize de aer în mijlocul capotei va dezamăgi, cu siguranță, câțiva fani ai mărcii, însă prizele de aer din partea frontală a mașinii compensează cu vârf și îndesat.

Să nu uităm, totuși, că Subaru are antecedente deloc favorabile în ceea ce privește conceptele care par gata de producție dar care dispar pe urmă în noapte – vezi nu mai departe de WRX Concept.

Undeva în noaptea asta va veni comunicatul de presă oficial din partea Subaru, ocazie cu care vom ști mai multe. Sau nu, depinde de cât de comunicativi vor fi.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top