Misterul legat de Triunghiul Bermudelor a fost dezlegat!

Misterul legat de Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de”Triunghiul Diavolului”, este unul dintre cel mai vechi din lume. După mai multe teorii, se pare că oamenii de știință au reușit să ajungă la o concluzie.

Triunghiul Bermudelor este o zonă triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate în Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale. Există anumite speculații cum că în acea regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale, cum sunt: dispariții ale unui număr mare de vase și avioane, activități paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap, care au fost puse inclusiv pe seama ființelor extraterestre.

Cel mai mare și vechi mister din lume se pare că a fost dezlegat!

Acestea au fost mereu un mister, pentru care până acum niciun om de știință nu a găsit vreo explicație. Dar, se pare că s-a ajuns în cele din urmă la o concluzie legată de ceea ce se întâmplă acolo.

”Norii ucigași”

Oamenii de știință care au urmărit actualizările meteorologice ale acestui loc susțin că așa-numiții ”nori ucigași” și tiparele meteorologice ar putea să fie adevărații vinovați de disparițiile navelor și avioanelor.

Află mai multe aici

Adaugati comentariu