Mitsubishi a prezentat noul Outlander în România

La 11 ani de la inventarea termenului de “crossover”, noua generaţie Outlander a fost prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva şi de curând în România, prin intermediul distribuitorului general Mitsubishi Motors pentru România, M Car Trading, parte a grupului Ţiriac.

“Noul Outlander este un model de referinţă pentru istoria mărcii celor trei diamante pe piaţa românească. În urmă cu nouă ani, în septembrie 2003, lansarea primei sale generații reprezenta momentul în care M Car Trading a devenit importator oficial al mărcii Mitsubishi Motors în România. Iar acum este exponentul unui nou început, fiind primul automobil de serie produs de către un constructor major, proiectat încă de la început cu dispozitive încorporate pentru ca șoferul să poată opta fie pentru motorizarea tradițională fie pentru cea hibridă (Plug-in Hybrid EV)”, declară Leonard Ungureanu, Director Executiv M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi Motors pentru Romania şi parte a Grupului Ţiriac.

Nu este însă singurul element important pentru acest model. Perfecţiunea detaliilor, liniile moderne, ergonomia spaţiului interior, combinate cu siguranţa dată de tehnologia modernă de ultimă generație, deja consacrată sub umbrela Mitsubishi, fac ca noua generație să reprezinte un “must-have” în materie de SUV-uri urbane, potrivite oricarui tip de activitate cotidiană.

Importanţa momentului de lansare este marcată şi de prezenţa la acest eveniment a Preşedintelui & CEO Mitsubishi Motors Europe, Tomohisa Nishina. Odată cu numirea sa în aceasă funcţie, în aprilie, anul curent, acesta a primit o responsabilitate de importanță strategică, și anume prezentarea noului brand eco Mitsubishi Motors clienţilor europeni în toate cele 34 de ţări ale MME, susţinută de o nouă gamă de vehicule cu tehnologie inovatoare, inclusiv modelul premium Noul Outlander ICE.

În acest moment, Noul Outlander, un “crossover” premium, dinamic, adaptat drumurilor amenajate, şi oricăror condiţii de vreme, cu flexibilitatea unui habitaclu (interior) de MPV, cu impact redus asupra mediului înconjurător, este deja disponibil spre vânzare pe piaţa din România, prin reteaua de dealeri autorizaţi Mitsubishi Motors, cu un preţ începând de la 22.308 euro cu TVA inclus.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top