Mitsubishi aduce “Space Star” în Europa

De curând, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a decis ca, pentru Europa, să redenumească noul său model Global Small, aparținând segmentului B, în locul numelui “Mirage”. Acesta se va numi “Space Star” în aproximativ toate zonele Europei unde Mitsubishi Motors operează, inclusiv în Rusia și Ucraina, revitalizând promisiunea pentru care compania este recunoscută în Europa, și anume spațiul generos și compartimentarea eficientă a habitaclului fiecărui model lansat.

Urmând aceeași filozofie de dezvoltare ca cea a Noului Outlander, Noul Space Star pune în valoare specificațiile impresionante ale modelului Global Small: 371 cm lungime, greutate de la 845 kg, coeficient aerodinamic Cd de 0.27, consum de la 4.0 l / 100 km, emisii de la 92 g/km, capacitate de depozitare de 235 l (configurație de 5 scaune), toate acestea traducându-se în soluții eficiente și poziționând modelul ca lider în segmentul său.

Cu o nouă generație de trenuri de rulare special dezvoltate pentru proiectul Global Small, Noul Space Star se va prezenta cu motorizări pe benzină de 1.1 litri 3 cilindri și 1.2 litri DOHC MIVEC 12 valve. Împreună cu pachetul “Clear Teac”, cutii de transmisie eficiente, o aerodinamică avansată și cu o reducerea semnificativă a greutății, noul model Space Star obține valori record privind reducerea consumului de combustibil, cât și a emisiilor.

Un model accesibil, Noul Space Star oferă o experiență plăcută conducătorilor auto datorită ușurinței în utilizare, a confortului și manevrabilității. Designul frontal și localizarea montanților A mai aproape de pasagerii locurilor din față, permit acestora o vizibilitate crescută atât înainte, cât și lateral.

În ceea ce privește siguranța pasivă, echiparea standard va fi dotată cu sistemul RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) aparținând MMC, 6 airbag-uri (lateral și tip cotină), centurile din față cu dublă pretensionare, iar pentru siguranța activă, ABS, Stability Control activ, Asistență la frânare, Asistență la urcarea în panta (CVT numai) și sistem de avertizare oprire de urgență.

Construcția modelului Space Star a început din martie 2012 la noua uzina MMC, în cadrul “Laem Chabang Industrial Estate”, provincia Chonburi din Thailanda – al 3 – lea model al MMC fabricat în această țară strategică  – aprovizionând toate piețele lumii cu un volum de aproximativ 120,000 unități/an.

După Thailanda, țările ASEAN și Japonia, modelul Space Star va fi lansat pe piața europeană începând cu luna februarie 2013, fiind urmate apoi de către  Australia și alte piețe globale.

Adaugati comentariu