Mitsubishi ASX disponibil in România

Noul crossover compact ASX lansat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, se va comercializa în România începând cu luna iunie, la preţul de 15.990 (TVA inclus) pentru varianta 1.6 Inform 2WD.

Mitsubishi ASX oferă o protecţie ridicată a mediului şi are o caroserie compactă, oferind în acelaşi timp, spaţiu amplu şi performanţe înalte. Noul crossover compact ASX lansat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva se va comercializa în România la preţul de 15.990 TVA inclus pentru varianta 1.6 Inform 2WD, incepând cu luna iunie.

 Acest model marchează debutul noii familii de motorizari diesel DOHC 16v cu 4 cilindri şi injecţie directă Common-Rail pentru versiunea de 1,8l echipată cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte şi cu funcţia Auto Stop & Go, respectând noile norme de poluare Euro 5. De asemenea, modelul ASX oferă şi un nou motor 1.6 DOHC 16v MIVEC ce va putea fi combinat cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte. 

Modelul este dotat standard cu o serie de echipamente precum radio CD/MP3 şi 4 difuzoare, aer condiţionat manual, 7 airbag-uri şi sistemele Active Stability Control şi Traction Control.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top