Mitsubishi L200 facelift – informații și fotografii oficiale

Mitsubishi L200 facelift - informații și fotografii oficiale

Cu o istorie de patru decenii în spate, pick-up-ul Mitsubishi L 200 se pregătește de o schimbare majoră, atât estetică, cât și tehnică.

Noul Mitsubishi L200 va fi disponibil în Thailanda începând din acest an, urmând ca de la sfârșitul lui 2019 să poată fi achiziționat în peste 150 de țări, inclusiv România.   

Prima impresie vizuală este marcată de zona frontală Dynamic Shield, care amintește de SUV-ul coupe Eclipse Cross. Totuși, capota ridicată a motorului și blocurile optice rectangulare amplasate sus asigură un aspect impunător.

Din lateral, pasajele rotunjite ale roților contrastează cu formele rectangulare ale zonei frontale, în timp ce stopurile au o suprafață mai generoasă și un aspect mai convențional decât la actuala generație și primesc o semnătură luminoasă aparte. La interior au apărut materialele moi, iar cusăturile din zonele cotierei și frânei de mână adaugă stil.

Noile modele L200 4WD pot fi dotate la cerere cu două sisteme de tracțiune integrală: fie Super-Select 4WD, care furnizează tracţiune optimă şi caracteristici de manevrare pentru orice suprafaţă, fie Easy-Select 4WD, care simplifică trecerea de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafeţe de teren. Citește mai departe pe floteauto.ro

Adaugati comentariu