Mitsubishi L200 – primele imagini teaser. Debut în 26 iulie

Mitusbishi L200 teaser

Mitsubishi a publicat primele imagini teaser cu noua generație a pick-up-ului L200 sau Triton, așa cum este cunoscut pe piețele din Asia. Noul model va debuta oficial în data de 26 iulie.

Mitsubishi va lansa o nouă generație a modelului pick-up L200 în data de 26 iulie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Thailanda. Modelul este anunțat de o serie de imagini teaser în care pot fi văzute o parte din elemente de design.

Mitusbishi L200 teaser

Mitsubishi L200 – generația a șasea

Partea frontală este caracterizată de blocuri optice noi cu elemente LED și o nouă semnătură luminoasă de zi, precum și un nou design al grilei frontale. În spate, avem stopuri LED amplasate pe verticală, iar la interior se remarcă un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia și sistem de climatizare cu comenzi tactile.

Mitusbishi L200 teaser Mitusbishi L200 teaser

Constructorul nipon nu a comunicat informații tehnice despre a șasea generație a noului model. Acesta poartă numele Triton pe piețele din Asia. Conform unor informații neconfirmate, noua generație ar urma să fie înrudită cu modelul Nissan Navara și ar putea primi sistem de propulsie hybrid.

Modelul Triton/ L200 este extrem de important pentru Mitsubishi pe piețele din regiunea ASEA, Oceania, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa. Rămâne de văzut dacă noua generație va fi comercializată și în Europa.

Via Mitsubishi

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top