Mitsubishi Outlander – Dincolo de preţ

Preţul este un factor important în alegerea maşinii, însă, există şi o gamă variată de servicii after sales care sunt la fel de valoroase.

În goana după clienţi, producătorii auto lansează oferte pe bandă rulantă, unele fiind adevărate chilipiruri, altele incluzând de fapt costuri ascunse pe care le descoperi abia după ce cheile ţi-au fost înmânate. Printre cele mai transparente campanii se află și Mitsubishi Outlander Clean diesel 178 CP 4×4 de la 19.995 euro fără TVA, cel mai bun preţ din segment.

Ne-am pus în postura clientului care dorește un astfel de model, mașina condusă având numai 6 km la bord. Dincolo de ţipla și preţul bun de achiziţie, aveam să descopăr o mașină echilibrată din toate punctele de vedere, inclusiv când discutăm de costurile care încep să curgă după ce am închis portiera … din interior.

Sentimentul de siguranţă este consolidat de serviciul MAP (Programul de Asistenţă Mitsubishi Motors) primit gratuit, care include asistenţă și rezolvarea problemelor ce pot apărea în cursul unei călătorii: accident, defecţiune tehnică, pierdut chei, furt etc.

2

Și, pentru ca planurile tale să decurgă normal, se oferă inclusiv transport către destinaţia aleasă de tine în timp ce inginerii remediază problema. În cazul unui accident, aveţi posibilitatea să apelaţi cu încredere la “Consilierul de Daune” pus la dispoziţie de Mitsubishi Motors, serviciu care vă ajută cu tot ceea ce înseamnă daune-asigurări, poliţie, programare service.

Mitsubishi Outlander – Dincolo de preţ

Ducând mai departe situaţia nefericită a unui incident din care au rezultat daune, dacă reparaţia durează mai mult de 24 de ore primești gratuit o mașină pe care să o folosești în tot timpul până când problemele sunt rezolvate. Toate aceste servicii vin odată cu achiziţionarea oricărui model Mitsubishi de la M Car Trading.

Pentru ca lucrurile să fie sub control și după ce mașina iese din garanţie, poţi opta pentru Cardul de Loialitate, care include un cost de maxim 17 Euro/oră pentru manoperă în reţeaua de service-uri autorizate Mitsubishi, 10% reducere pentru toate piesele originale Mitsubishi Motors utilizate în cadrul reparaţiilor de întreţinere, sau reduceri la asigurările încheiate prin Allianz Ţiriac.

Adaugati comentariu