Advertisement

Mitsubishi prezintă un nou SUV în 10 august

Mitsubishi crossover teaser

Niponii de la Mitsubishi au publicat un teaser video și câteva imagini ce anunță un viitor SUV compact ce va debuta în data de 10 august 2023. Modelul va debuta la Salonul Auto GAIKINDO din Indonezia.

Mitsubishi va prezenta un noul SUV compact în data de 10 august în cadrul Salonului Auto GAIKINDO din Indonezia. Noul model va fi dedicat inițial piețelor din Asia, o regiune foarte importantă pentru constructorul din Japonia.

Crossover Mitsubishi – debut în 10 august

Noul model va fi bazat pe conceptul Mitsubishi XFC, prezentat anul trecut. Cel de la volan va dispune de patru moduri de condus (Normal, Gravel, Mud), și are inclusiv un mod dedicat Wet (pentru vreme ploioasă) ce apare în premieră pe un model Mitsubishi. Modelul va avea o gardă la sol de 222 mm, fiind dezvoltat special pentru utilizarea în țările din regiunea ASEAN. Noul crossover va dispune inclusiv de sistemul de distribuire a cuplului numit Active Yaw Control.

Mitsubishi crossover teaser

La interior, noul SUV oferă un sistem audio dezvoltat împreună cu Yamaha și două ecrane pentru planșa de bord și sistemul multimedia.

În ceea ce privește designul, noul model va prelua o serie de elemente de la conceptul XFC și nu va fi bazat pe un alt model din cadrul alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.

Rămâne de văzut dacă noul model va ajunge și pe piața europeană în viitorul apropiat.

Via Mitsubishi

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top