Ce modele americane se vând în Bulgaria, dar nu și în România?!

Ce modele americane se vând în Bulgaria, dar nu și în România

Credeți că ați putea ghici ce modele americane se vând în Bulgaria dar nu ajung și în România? Avem un indiciu – sunt chiar două mărci, importate oficial de un dealer… Hyundai. Ultima încercare: este vorba despre modele de la Dodge și Ram.

Bulgaria și automobilele americane nu prea au o istorie comună. Chiar dacă de acolo provine deja faimosul specialist aftermarket Vilner. Sau tot acolo a fost prezentată pentru prima oară publicului a doua generație Nissan Juke. Se întâmpla toamna trecută, la Sofia Motor Show… De acum, însă, românii interesați de modele americane au un motiv în plus pentru o vizită în Bulgaria.

Ce modele americane se vând în Bulgaria, dar nu și în România

Compania Ind Commerce a devenit reprezentantul oficial pentru mărcile Dodge și Ram în Bulgaria. Firma are experiență în piața auto locală, ei fiind și reprezentanții oficiali pentru sud-coreenii de la Hyundai. Conform site-ului local DizzyRiders, prima apariție oficială pentru Dodge și Ram va avea loc chiar luna aceasta – la un eveniment off-road. Acesta nu a fost ales întâmplător. Primele modele importate vor fi SUV-ul Dodge Durango și pickup-ul Ram 1500.

Adaugati comentariu