Modele Audi e-tron GT pentru jucătorii de la FC Bayern Munchen

Audi și clubul de fotbal FC Bayern Munchen sunt parteneri de durată, iar constructorul german a livrat cel mai nou model electric pentru jucătorii clubului.

Audi este partenerul pentru mobilitate al clubului german de fotbal FC Bayer Munchen. Jucătorii acestei echipe s-au bucurat de cele mai performante modele produse de Audi, dar din septembrie 2020, cele două părți au decis ca parteneriatul să se îndrepte într-o direcție sustenabilă.

15 exemplare Audi e-tron GT pentru jucătorii FC Bayern

Astfel, automobilele Audi din flota dedicată jucătorilor FB Bayern au început să fie înlocuite cu vehicule electrice. Audi a livrat acum 15 exemplare din cel mai nou și performant model electric din gama sa: e-tron GT și RS e-tron GT. Printre jucătorii care vor beneficia de cel mai nou model electric Audi se numără Leroy Sané, Leon Goretzka, Serge Gnabry sau Robert Lewandowski. Pentru a se familiariza cu noile modele, predarea noii flote s-a făcut la centrul Audi Driving Experience din Neuburg an der Donau, unde au putut să încerce puterea noului model electric pe circuit.

Pentru ca jucătorii să își poată încărca facil noile automobile, Audi a instalat 21 de puncte de încărcare la Allianz Arena, stadionul de casă al echipei Bayern Munchen.

Via Audi

Adaugati comentariu