Moll Batterien – intrare pe piața de baterii din România

Brandul german MOLL intră pe piața locală de baterii pentru automobile, camioane, baterii solare, hobby și baterii staționare. MOLL este un brand german cu peste 65 de ani de experiență și un lider în domeniul tehnologiei și inovației.

Lansat în România sub sloganul “MOLL Batterien – Putere direct din Germania”, brand-ul MOLL se adresează segmentului de piață mediu-superior, oferind o calitate superioară accesibilă. Packstore SRL, Importator și Distribuitor pentru România, va asigura distribuția prin intermediul unui sistem de preluare comenzi gestionat online de site-ul companiei www.moll-baterii.ro și prin magazine de reprezentanță deschise în București, Pitești și Constanța. Importatorul are în plan dezvoltarea rețelei, prin deschiderea de 5 magazine noi până la sfârșitul anului 2013.

“Trăim un context economic dificil și extrem de competitiv dar credem ca brand-urile puternice, care oferă calitate superioară și valoare adăugată, prin servicii impecabile de relaționare cu clienții, livrare și servisare, vor convinge consumatorii.

Pe deasupra, vom oferi clienților 40 de luni garanție pentru bateriile auto, ofertă care credem că dovedește încrederea pe care o avem în calitatea germană a brandului MOLL.” a declarat Răzvan Pungă – Director General al Packstore, Importator și Distribuitor pentru România al brandului MOLL.

„Ne bucurăm să adăugăm Romania pe harta distribuției de baterii MOLL la nivel mondial, prin parteneriatul pe care l-am incheiat cu Packstore SRL. Credem în potențialul pieței și suntem convinși că brandul MOLL va câștiga respectul consumatorilor prin calitate și know-how-ul său nemțesc”, a declarat Christian Schwappach, Manager Export, Akkumulatorenfabrik MOLL GmbH + Co. KG.

MOLL produce exclusiv în Germania, în Bad Staffelstein, Franconia de Sus. Succesul internațional al companiei se bazează pe inovație permanentă și furnizarea de tehnologie de vârf, la care se adaugă o viziune practică, orientată către viitor.

MOLL și-a propus încă de la începuturile sale să se diferențieze prin inovație și a reușit să construiască un brand puternic influențat de tradiția și tehnologia germană. Din acest motiv, MOLL a primit de-a lungul timpului nenumărate premii și recunoașteri internaționale pentru patentele sale.

MOLL colaborează cu succes cu cei mai mari producători auto din lume ca furnizor de echipamente originale (OEM), având în palmares premii ca “VW – Value to Customer Award” – unul dintre cele mai prestigioase premii pe care VW îl acordă unui furnizor de componente auto sau “Audi – Cel mai bun furnizor”, premiu primit pentru 6 ani consecutivi. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați site-ul www.moll-baterii.ro.

Adaugati comentariu