Morgan Plus Six 1909, serie limitată

Morgan Plus Six 1909 AutoExpert.ro

Morgan Plus Six 1909 dă startul sărbătoririi celei de-a 115-a aniversări a roadsterului britanic.

De fapt, este o serie limitată, care, va fi disponibilă pentru toți doritorii, deoarece Morgan a decis ca, începând cu 2024, să producă toate Plus Sixurile cu această personalizare specifică.

Album și logouri comemorative

Varianta 1909 este recognoscibilă datorită logourilor personalizate aplicate la exteriorul și interiorul mașinii și pragurilor din aluminiu personalizate cu inscripția „Coachbuilt at Pickersleigh Road“. De asemenea, cumpărătorii vor putea solicita un album foto comemorativ al construcției propriului exemplar, în care vor fi documentate toate etapele de realizare artizanală a elegantului roadster britanic.

Motor BMW cu șase cilindri

Morgan Plus Six este actualul model de top al gamei și combină platforma din aluminiu cu motorul 3.0 cu șase cilindri supraalimentat, de 340 CP, furnizat de BMW și combinat exclusiv cu o cutie automată cu opt trepte. Cu o masă la gol de numai 1114 kg, Plus Six este capabil să atingă 100 km/h în 4,2 secunde și o viteză maximă de 267 km/h.

Morgan Plus Six 1909 AutoExpert.ro

via Morgan Motor Company

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top