Moșule, ce mașină ai! Moș Crăciun și-a ales „sanie”

Moș Crăciun

Moș Crăciun este pregătit pentru noaptea cea mare. Are sania care să-l ajute să facă înconjurul lumii într-o noapte. Și acum are și condiția fizică necesară.

Moș Crăciun a suferit o procedură de… rebranding! Moșul a devenit hipster. După ce și-a dat seama că abia mai poate să urce și să coboare din sania trasă de reni, Moșul cel bătrân a decis să renunțe la laptele și la biscuiții primiți de la copii și și-a făcut abonament la sală. Spiridușii i-au dat lecții de box și l-au cronometrat atunci când a făcut jogging. Nici zăpada, nici gerul nu l-au speriat pe moșul convins să-și facă exercițiile cardio ca să dea jos kilogramele.

Și Merry Christmas l-a ajutat. Și-a schimbat total obieceiurile culinare, oferindu-i mâncare sănătoasă și eliminând dulciurile din planurile ei de sărbători.

Schimbarea de look nu a fost făcută doar prin dietă și fitness. Moșul a mers și la frizer, ca să-și scurteze pletele și barba.

Poate că este greu de crezut, dar și moșul a primit un cadou. Unul super rapid, cu 450 de reni putere, care să-l ajute să facă înconjurul lumii pe 24 spre 25 Decembrie.

De unde știm toate astea? Cum de unde? Din filmul de aproape 4 minute produs de Audi. Vreți să vedeți cum arată acum Moșul cel bun? Aveți două variante: să urmăriți clipul pe www.missauto.ro sau să-l așteptați să vină la voi. Deși vă recomandăm să nu vă asumați riscuri. Oricât de mândru este moșul de noua sa imagine, are obiceiul să fie destul de discret.

 

Adaugati comentariu