MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall.

Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații de motociclism, MotorFest, care s-a desfășurat în București Mall. Timp de 6 zile, acest eveniment spectaculos a adus laolaltă sute de pasionați pe două roți și branduri de renume, transformând mall-ul într-un adevărat furnicar al culturii moto.

Vizitatorii expoziției au avut ocazia să exploreze o gamă impresionantă de motociclete de diverse stiluri, de la clasice până la sportive și adventure.

Branduri precum Ducati, Honda, Harley-Davidson, Mitt, Suzuki, Supersoco și-au expus cele mai recente inovații tehnologice și designuri captivante, oferind o experiență fascinantă.

De asemenea, au putut fi admirate două motociclete inedite, parcă deacum 100 de ani, realizate de MoșPedală

Pe numele real Mircea Mihalceaacesta are un atelier moto, un loc în care pasiunea pentru motoare prinde viață cu fiecare piesă creată. Aici, își petrece zilele lucrând la motocicletele vechi, restaurându-le și aducându-le la viață cu mâinile sale pricepute. Fiecare detaliu este atent lucrat, fiecare piesă e aleasă cu grijă, iar rezultatul final este întotdeauna o capodoperă unică, personalizată pentru fiecare client.

Cei care au citit cartea Dusîntors au putut vedea printre exponate motocicleta cu ataș numită Zair, pe care Mihai Barbu a călătorit până în inima sălbatică a Mongoliei. Pe măsură ce răsfoim paginile cărții și aventura ajunge la final, realizăm că Dusîntors nu este numai o carte, ci și o lecție de viață despre curaj, perseverență și pasiune!

Chronos Racing Team a fost la București Mall cu două motociclete de circuit, iar cei în căutare de adrenalină au avut oportunitatea de a le admira îndeaproape. De la designul aerodinamic la tehnologia avansată, motocicletele Chronos Racing Team sunt adevărate bijuterii ale vitezei și performanței, gata să își impresioneze piloții.

SMURD a avut o prezență remarcabilă, cu motocicletă special echipată pentru intervenții rapide și oferirea unor demonstrații interactive de prim ajutor.

Această inițiativă le-davizitatorilor ocazia de a face cunoștință cu echipamentele și tehnologiile de intervenție medicală și de a învăța mai multe despre importanța primului ajutor în situații de urgență.

Într-o colaborare inedită pentru promovarea siguranței rutiere, a fost expusă și o motocicletă de poliție cu echipamente de comunicare avansate. Motocicleta a ilustrat angajamentul poliției pentru asigurarea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor, iar un agent motociclist a oferit sfaturi valoroase despre conducerea preventivă. Această inițiativă a reunit organizatorii și autoritățile într-un efort comun de a promova o conduită responsabilă și sigură în trafic.

Cu un stand atrăgător și materiale informative, școala Hey Moto a atras atenția vizitatorilor cu oferte de cursuri adaptate nevoilor fiecărui nivel de experiență. De la începători la avansați, fiecare participant a avut oportunitatea să discute direct cu instructorul și să afle mai multe despre cursurile disponibile și beneficiile acestora. Cu mult profesionalism și o abordare prietenoasă, acesta i-a îndrumat pe cei interesați să își înceapă călătoria pe două roți într-un mod sigur și responsabil.

Nu pot încheia fără să menționez că, la fiecare stand în parte, pasionații au fost întâmpinați de reprezentanți entuziaști ai brandurilor, gata să împărtășească informații despre modelele expuse și să răspundă la întrebările curioșilor. Atmosfera a fost plină de energie, iar discuțiile despre specificațiile tehnice și performanțele motocicletelor au fost la ordinea zilei.

Pe lângă expoziția propriu-zisă, evenimentul a inclus o varietate de activități interactive, concursuri, accesorii oferite de BBmoto Otopeni

Pe lângă expoziția propriu-zisă, evenimentul a inclus o varietate de activități interactive, concursuri, accesorii oferite de BBmoto Otopeni, teste în weekend și un adevărat spectacol captivant pentru toți participanții, oferit de cluburile și asociațiile de motocicliști precum WIMA, MotoRide, Black Griffins MC, etc. prezente la eveniment. Atelierele de inițiere îarta condusului au adus o doză suplimentară de adrenalină și distracție în cadrul expoziției, creând amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Pentru revista MotorXpert, ca organizator, această primă ediție MotorFest București a fost un real succes. Pentru brandurile participante, o ocazie de interacțiune cu fanii și de promovare a motocicletelor de toate tipurile și pentru toate buzunarele. Iar pentru vizitatori, nu a fost doar o simplă expoziție de motociclete, ci o oportunitate de a se conecta cu comunitatea moto și de a împărtăși pasiunea pentru două roți.

Partenerul principal al evenimentului, firma de asigurări Groupama, a venit în întâmpinarea participanților cu soluții specializate de asigurare CASCO pentru motociclete. Cu riscurile pe care le implică circulația pe două roți, asigurarea adecvată este esențială, iar Groupama oferă o gamă variată de opțiuni pentru a răspunde nevoilor fiecărui motociclist.

Găzduit la București Mall, primul centru comercial modern din România, MotorFest a redefinit conceptul de eveniment moto într-un cadru urban. Cu renovările și modernizările recente, centrul comercial a fost pregătit să le ofere participanților o experiență inedită, aducând laolaltă pasiunea pentru motociclete și distracția urbană în inima orașului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top