Motorizări noi pentru Cupra Ateca

Cupra Ateca motorizari noi

Modelul SUV Cupra Ateca primește două motorizări noi. Divizia de performanță din cadrul Grupului Volkswagen mai anunță și echipamente noi pentru modelul Ateca ce vor intra în configuratorul modelului începând din luna iulie 2023.

Cunoscut din gama mărcii Seat, SUV-ul Ateca a fost și primul model de sine stătător al mărcii Cupra. Cupra s-a desprins din Seat și a devenit marca de performanță a grupului VW. Noua marcă se bucură de o popularitate mai mare față de Seat, așa că spaniolii au decis să mărească gama de motorizări pentru a atrage mai mulți clienți.

Cupra Ateca motorizari noi

Cupra Ateca – motorizări noi

Cupra Ateca era disponibilă doar cu propulsorul 2.0 TSI de 300 CP, dar de acum clienții pot alege modelul Ateca și cu motorul 1.5 TSI de 150 CP, sau 2.0 TSI de 190 CP. Ambele propulsoare sunt asociate cu o transmisie automată DSG cu șapte trepte. Pentru motorizarea 2.0 de 190 CP, modelul dispune și de tracțiune integrală 4Drive.

Cupra Ateca motorizari noi

Cupra Ateca va primi și o serie de elemente noi, cum ar fi un difuzor aerodinamic, scaune sport, volan sport Cupa, inserții specifice și cusături în nuanța cuprului.

“Cupra Ateca a fost un element cheie pentru ca marca să își bazeze creșterea, iar acum ne concentrăm pe dezvoltarea vehiculului pentru a maximiza oferta sa, satisfăcând nevoile clienților noștri”, a declarat Kai Vogler, vicepreședinte pentru vânzări și marketing la Cupra. “Cu noua gamă de motoare, ambiția noastră este de a crește vânzările Cupra Ateca, urmând aceeași traiectorie pe care am urmat-o cu Cupra Leon.”

Cupra Ateca motorizari noi

Noile motorizări și echipamente intră în oferta modelului Cupra Ateca din luna iulie 2023.

Via Cupra

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top