MOTORSPORT MAGAZIN 2019 – publicație dedicată sporturilor cu motor din România

Motorsport Magazin 2019

Motorsport Magazin 2019 – dedicat performanței, profesionismului și talentului în motorsport. O lucrare despre sportivi de geniu, mărci și modele care fac istorie în sporturile cu motor.

 

MOTORSPORT MAGAZIN 2019
MOTORSPORT MAGAZIN 2019

Realizat de o echipă de oameni pasionați de motorsport, lucrarea tratează exhaustiv competițiile din Formula 1, raliuri, anduranță, Moto GP, între care se regăsesc file de istorie despre competiții, eroi ale unor vremuri apuse sau modele care au influențat spectacolul acestui fenomen fabulos.

Formula 1

„Trăim vremuri istorice” este titlul celei mai ample analize de Formula 1 – realizate vreodată în presa românească – și asta nu doar pentru că din ce în ce mai multe recorduri au fost doborâte sau că anul acesta se va atinge numărul de 1000 GP-uri disputate, dar și prin marile reveniri precum cea a mărcii  Alfa Romeo avându-l acum pe Kimi Raikkonen ca port-drapel sau Robert Kubica de la care Williams așteaptă revirimentul.

Hall of fame

Motorsport Magazin 2019 – nu este doar despre competiții sau duelul unor mărci pentru titlurile puse în joc este și despre oameni. Am grupat de aceqastă dată personalitățile în două mari capitole, „hall of fame” și „eroii zilelor noastre”.

Personalitățile zilelor noastre

Iar dacă în privința „maeștrilor” motosportului lucrarea dedică spații ample pentru personalități precum Petre Cristea – considerat și azi cel mai important exponent al școlii de pilotaj românești, Michele Mouton – doamna raliurilor, Ayrton Senna  sau Michael Schumacher, pentru vremurile pe care le traversăm ne-am concentrat în special asupra personalităților românești care pot fi exemple pentru generațiile ce vor urma: Emanuel Gyenes – aflat la a 10-a prezență în Dakar, Dan Gîrtofan – pilotul oficial Skoda Motorsport România, Mihai Leu – promotor al noului campionat Super Rally, Titi Aur – revenit pe probele speciale sau Vali Porcișteanu și Simone Tempestini principalii protagoniști la titlul național anul acesta.

Marin Dumitrescu – 100 de ani de pasiune, interviu în exclusivitate

Și pentru că de curând a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, prezentăm un interviu în exclusivitate cu Marin Dumitrescu. ultimul martor al unei epoci apuse a automobilismului românesc și cu siguranță cea mai importantă sursă de informații despre personalitățile celei mai frumoase perioade a automobilismului românesc.

Adaugati comentariu