Motul Motorsport Event este atracţia weekend-ului în Bucureşti

Eveniment Motul Baneasa Shopping Center

În perioada 17-18 octombrie, pasionații de automobilism și motorsport au motivul perfect pentru a-și face planuri de week-end. Aceștia sunt așteptați la București pentru a lua parte la un eveniment de motorsport, fie ca participanți în cadrul competiţiei destinate amatorilor, fie ca susţinători ai invitaţilor care au pregătit şi anul acesta un spectacol inedit.

Motul Motorsport Event este organizat de Clubul Sportiv Seaside Roads în parcările exterioare Băneasa Shopping City unde va fi găzduit spectacolul automobilistic pe parcursul întregului weekend 17-18 octombrie (sâmbăta între orele 11:00 – 18:00 și duminică între orele 10:30 – 15:30). Intrarea este liberă și au fost pregătite multe concursuri surpriză cu premii consistente, atât pentru participanţi, cât şi pentru public. Pe lângă întrecerea automobilistică al cărei scop este acela de a oferi automobiliştilor, cu mijloace specifice tehnice şi financiare reduse, concursuri de amatori, cu elemente de dificultate tehnică care permit participarea cu automobile obişnuite fără modificãri şi care constituie o treaptă intermediară spre automobilismul sportiv de performanţă, cea mai mare răsplată va fi show-ul protagoniștilor Motul Motorsport Event.

Eveniment Motul  Baneasa Shopping Center (04)

Vor ține capul de afiș unii dintre cei mai respectați și performanți piloți români și nu numai:

  • Paul ANDRONIC – proaspat Campion National Absolut in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2015 (va oferi demonstratii cu masina sa de concurs de aproape 800 CP – Mitsubishi Lancer EVO)
  • Sorin ENE – proaspat Campion National de Drift, fondatorul primei scoli de drift din Romania
  • Horia GHEORGHE – multiplu campion Indemanare Auto si triplu Campion National la Viteza in Coasta 2015
  • Andrei ENE, Tudor DRĂGAN, Ștefan MANOLACHE, Ruxandra CREȚU – demonstratii de karting
  • Napoca Rally Academy – demonstratii de pilotaj sportiv și conducere defensivă
  • Streetmaniacs – expoziție de tuning

Cine dorește să participe în cadrul concursului destinat amatorilor, se poate înscrie în dimineața zilei de sâmbătă, 17 Oct, la secretariatul concursului amenajat în perimetrul destinat evenimentului.

Eveniment Motul  Baneasa Shopping Center (03)

“Dorim prin acest eveniment să oferim pasionaţilor de automobile un cadru legal şi sigur în care să îşi demonstreze abilităţile în condus. Folosim acest eveniment şi ca un mijloc de promovare a căilor de prevenire a pericolelor la care se expun participanţii în trafic, prin intermediul unor demonstraţii de prim ajutor în caz de accidente si demonstraţii de conducere defensivă şi sportivă. Am invitat deasemenea pentru a oferi demonstratii și cel puțin câte un reprezentant din fiecare disciplină sportivă de motorsport din Romania – raliu, viteză în coastă, viteză pe circuit, karting, drift. Vedem benefică organizarea acestui eveniment prin care avem posibilitatea unei informări active a populaţiei despre importanţa care trebuie acordată conduitei preventive în trafic, sperând astfel să reducem cât se poate de mult incidentele rutiere.” – a declarat Darius PETRE președinte al clubului sportiv Seaside Roads.

Informaţii suplimentare se pot găsi la adresa: facebook.com/seasideroads. Parteneri principali ai evenimentului: Motul, Băneasa Shopping City, Ţiriac Energy, Honda Trading România.

Eveniment Motul  Baneasa Shopping Center (02)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top