Mureș: Expoziția ”Salvați pădurile!” din cadrul Maris Fest, combinație cultură moto – artă plastică

Cea de-a treia ediție a Festivalului Maris Fest de la Târgu Mureș, care va avea loc în perioada 16 – 18 iunie, va promova mesajul social „Salvați pădurile!”, iar ca preambul al manifestării organizatorii vor deschide o expoziție cu această temă, care va combina cultura moto cu arta plastică.

„Premergător festivalului nostru dedicat tuturor pasionaților de motociclism și muzică rock ne dorim să promovăm mesajul social ‘Salvați pădurile!’, prin intermediul unei expoziții care îmbină cultura moto cu arta plastică. În trei puncte din incinta Promenada Mall Târgu Mureș vor fi amplasate standuri unde pot fi admirate atât motocicletele expuse, cât și cele 20 de tablouri pictate de elevii Școlii Populare de Arte din Târgu Mureș. Tinerii artiști au dat frâu liber imaginației și s-au decis să transmită, prin culoare, o serie de mesaje pentru a evidenția necesitatea conservării și regenerării pădurilor din România”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității luni de organizatorii Maris Fest.

Citeste continuarea articolului pe MotorXpert.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top