Muscel Adventure Trophy 2013

„Muscel Adventure Trophy” se desfăsoară între 5-8 septembrie, fiind organizat, ca în fiecare an, sub egida clubului Off Road Adventure Romania.

„Muscel Adventure Trophy” este una dintre cele mai vechi competiţii de profil şi totodată una dintre cele mai dificile etape din Campionatul Național de Off Road. Ediţia din acest an totalizează peste 180 de km de trasee de dificultate extremă, tronsoane de orientare, precum şi o secţiune de trial – parcurs cronometrat de îndemânare pe teren accidentat.

Înscrierile se pot face la adresa musceltrophy@gmail. com iar detalii suplimentare despre concurs sunt disponibile pe site-ul clubului Off Road Adventure Romania:
http://www.offroadromania.com/new/offroad-romania-competitii-mus-2008.htm

Formalităţile, verificările tehnice şi administrative se vor efectua joi, 5 septembrie 2013, începând cu ora 15:00, la secretariatul general de concurs din Str. Nicolae Iorga, nr. 5, Câmpulung Muscel.

Startul va fi dat vineri, 6 septembrie 2013, ora 9:00 la Stadionul din Câmpulung Muscel. Primele două zile de concurs vor fi dedicate competiţiei pe trasee din masivul Iezer-Păpuşa, iar ziua a treia va fi dedicată probei de trial, organizată în zona pârtiei de schi Măţău din comuna Mioarele, lângă oraşul Campulung Muscel.

„Muscel Adventure Trophy” este un nume de rezonanţă, asociat cu sportul extrem, adrenalină, profesionalism şi foarte mult entuziasm. Cu mulţi ani în urmă, ne-am făcut un punct de onoare din a oferi participanţilor road-book-uri fără greşeală şi trasee verificate de cel puţin 3 ori. Nu vom face excepţie nici în acest an” a declarat Gigi Gavrilă, directorul competiţiei. „Anul acesta va exista doar secţiune auto, împărţită în mod tradiţional în trei clase: extrem, open şi standard”, a mai precizat acesta.

„Muscel Adventure Trophy” a luat startul pentru prima oară în anul 2000. De atunci s-a desfăşurat fără întrerupere, ajungând la a XIV-a ediţie. Competiţia se remarcă în cadrul celorlalte etape din campionat prin cadrul natural deosebit, cu peisaje superbe şi prin dificultatea traseelor, validate de una dintre cele mai experimentate echipe organizatorice din ţară. Nu în ultimul rând, autoritatea tutelara a concursului, clubul Off Road Adventure România, este cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România.

Despre Off Road Adventure România 
Off Road Adventure România este cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România înfiinţat în anul 1999. Sub egida sa a fost organizata prima competiţie de profil din tara, Trial 1 Decembrie 1999. Clubul Off Road Adventure România a fost prezent în ultimii 13 ani în zone calamitate, localităţi izolate, alături de oameni uitaţi de lume în acţiunile umanitare pe care le-a organizat sau cărora s-a alăturat. Off Road Adventure România organizează „Muscel Adventure Trophy”, din anul 2001, competiţia devenind etapa a Campionatului Naţional de Off Road din anul 2010.

Adaugati comentariu