My Mazda, noua aplicaţie Mazda pentru smartphone

My Mazda este numele noii aplicaţii pentru smartphone-uri dedicată clienţilor Mazda, intrument ce oferă acces la informații utile despre vehicul sau la funcții de asistență.

Producătorul nipon oferă noua aplicaţie cu titlu gratuit, My Mazda fiind, nu doar un simplu software, ci şi un serviciu online cu ajutorul căruia fiecare posesor Mazda poate studia în timp real inclusiv istoricul de service al maşinii sale şi poate păstra evidența asupra serviciilor de mentenanță.

O altă caracteristică importantă este funcţia de calendar pentru revizii. Aplicaţia îi ajută pe proprietari să fie la curent cu privire la programul lor de service, reamintindu-le prin intermediului telefonului despre următoarele revizii prevăzute.

Setul de talente al aplicaţiei My Mazda nu se opreşte aici. Un alt atu este interactivitatea cu serviciul de asistență rutieră integrată (MES). În cazul producerii unei defecțiuni, șoferii au posibilitatea de a solicita ajutorul chiar de la fața locului. Mai mult, aceasta identifică cele mai apropiate reprezentanțe Mazda, datele lor de contact și oferă îndrumări de direcție.

Aplicația poate fi folosită pentru orice model Mazda care figurează în baza de date digitală de service (DSR) a companiei. Totul, prin simpla accesare a website-ului dedicat sau cu ajutorul smartphone-ului personal.

Adaugati comentariu