N-ai bani de Porsche Macan? îţi cumperi un Zotye T700…

Zotye T700 - aproape Porsche Macan

Zotye Auto este pe punctul de a-i da drumul în libertate lui T700, un crossover care seamănă un pic, dar doar un pic, cu Porsche Macan. Da, da, am fost ironic, pentru că Zotye T700 este un automobil chinezesc, care… se pare că respectă tradiţia locului.

Despre Zotye T700 unii au spus că este o copie neruşinată a lui Porsche Macan. Eu vă voi lăsa pe voi să spuneţi dacă lumea are dreptate sau sunt doar răutăţi. ştim că el va fi lansat pe piaţă anul următor, iar faptul că mai toate panourile caroseriei, mânerele portierelor, ornamentele finale ale sistemului de evacuare sunt clonate după Macan (ultimele după declinarea Turbo) ar trebui să fie, în viziunea creatorilor, garanţia succesului.

La stopuri nu prea a ieşit pasenţa, iar farurile par o reinterpretare a celor de pe Cayenne şi chiar dacă nu avem imagini cu interiorul nu cred că poate fi altfel decât copiat după Macan. Sigur, calitatea fabricaţiei şi cea a materialelor e altă poveste dar, cine se mai uită la astea atunci când parchează un aproape-Macan în faţa casei?

Inima noului Zotye T700 va fi un motor alimentat cu benzină, supraalimentat, de 2 litri, care va produce 177 CP (132 kW), dar zvonurile dau ca sigură şi montarea unei unităţi de 3 litri în configuraţie V6, despre care nu se ştiu prea multe. Estimările specialiştilor dau un preţ de pornire de aproximatix 28.000 de dolari (170.000 yuani), deci ˝ceva˝ mai jos decât cei 90.000 de dolari (558.000 yuani) pe care trebuie să-i plăteşti pentru un Macan, Porsche Macan, în China.

 

 

Adaugati comentariu