Nagisa, ediție specială pentru Mazda3 hatchback și CX-30

mazda3_nagisa_1_AutoExpert.ro

Nagisa, noua ediție specială de la Mazda etalează un design și culori deosebite.

Pe baza succesului edițiilor Homura, introduse în 2022, și a îmbunătățirilor realizate cu ocazia actualizărilor modelului din 2024, Mazda a adăugat elemente sportive esteticii „retro-moderne“, pentru a crea ediția specială Nagisa.

Nagisa AutoExpert.ro
Mazda3 Nagisa

Exterior modern

Exteriorul modelului Nagisa are drept culoare principală Zircon Sand Metallic, pe lângă cele deja disponibile, combinată cu elemente negre, pentru obținerea unui aspect modern. Culoarea Zircon Sand Metallic a fost aleasă datorită calităților sale deosebite. La prima vedere, pare a fi o culoare normală, care dă impresia unei sportivități de școală veche. Totuși, la o privire mai atentă, metalizarea este evidentă, conferind sofisticare și profunzime designului.

mazda_cx-30_nagisa_1_AutoExpert.ro
Mazda CX-30 Nagisa

Luminile și umbrele create de finisajul metalic accentuează liniile caroseriei, în timp ce duritatea minerală a culorii adaugă o notă specială. Pe lângă roțile și oglinzile laterale negre, Nagisa are și aripi negre – o premieră pentru CX-30 –, ceea ce conferă exteriorului un aspect suplu și aerodinamic.

Interior rafinat

În interior, scaunele sunt îmbrăcate în piele de culoarea teracotei, cu zonele centrale din piele întoarsă Leganu neagră (care apare și pe bord), ceea ce aduce rafinament habitaclului. O vopsea gri metalic a fost aleasă pentru elementele decorative și funcționale, cum ar fi contururile gurilor de ventilație și mânerele ușilor. Detaliile complexe, inclusiv dungile negre de pe centrul scaunelor, care seamănă cu pielea de Cordoba, și cusăturile de culoarea teracotei de pe bord completează designul interior. De asemenea, Mazda3 are piele întoarsă Leganu și pe panourile ușilor.

mazda_cx-30_nagisa_3_AutoExpert.ro
Mazda CX-30 Nagisa

Modelele Mazda3 și CX-30 pentru 2024 sunt echipate cu sisteme avansate de siguranță, au interioare atent lucrate și vin cu o tehnologie inovatoare a motorului. Ambele au un sistem de infotainment actualizat, un sistem îmbunătățit pentru detectarea pietonilor și funcții de conectivitate perfecționate. Amândouă oferă sisteme de propulsie electrificate, e-Skyactiv G cu aspirație naturală și inovatorul e-Skyactiv X.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top