Naomi Osaka a devenit ambasador Nissan după ce a câștigat US Open

Naomi Osaka Nissan

Naomi Osaka a devenit ambasador Nissan după ce a câștigat US Open. Este prima jucătoare de tenis din Japonia care se împune într-un turneu de Grand Slam. Osaka și Nissan au semnat un contract pe 3 ani, iar jucătoarea va promova vehicuele electrice ale brand-ului nipon.

Naomi Osaka este noua senzație din tenis, iar sponsorii îi bat la ușă mai mult ca niciodată. După finala câștigată împotriva Serenei Williamsla US Open, Osaka a mers la sediul Nissan din Yokohama pentru a parafa înțelegerea.

Constructorul japonez speră că Osaka, în vârstă de 20 de ani, să atragă clienții tineri. Jucătoarea urmează să-și facă apariția înr-o serie de spoturi publicitare care vor promova modelele electrice ale companiei.

MAI MULTE FOTOGRAFII

“Când eram mică, tatăl meuu conducea un Nissan, așa că mă simt împlinită acum că sunt brand ambassador al acestei companii”, a declarat Naomi.

Pasionată de jocuri video și fan declarat al artistei Beyonce, Naomi Osaka s-a născut în Japonia dintr-un tată haitian și o mamă japoneză, dar a crescut în Statele Unite.

Nissan intră acum pe lista sponsorilor tinerei sportive, alături de Adidas, Yonex și alții. Succesul de la Flushing Meadows i-a adus jucătoarei japoneze un premiu în valoare de […]

 

Adaugati comentariu