Navara AT32, cel mai „Off-Roader” Nissan

Navara AT32, cel mai „Off-Roader” Nissan

Navara AT32, dacă mai era nevoie, are inclusă în denumirea oficială și sintagma „Off-Roader”. Seria specială de la Nissan și Arctic Trucks revine pentru 2020, cu îmbunătățiri.

Constructorul japonez a lansat deja de ceva vreme ediția Navara AT32. Împreună cu specialiștii islandezi de la Arctic Trucks, Nissan a operat recent o serie de îmbunătățiri. Schimbările sunt mai ales de ordin tehnic, iar de acum pickup-ul respectă și normele WLTP. Astfel, Navara AT32 va deveni disponibil din februarie pe toate piețele din Europa.

Navara AT32, cel mai „Off-Roader” Nissan

Noutățile acestui „update” includ utilizarea aluminiului pentru scuturile de protecție de sub caroserie, iar de acum acestea acoperă și mai multe zone vulnerabile. În plus, pentru a îmbunătățit eficiența și a coborî emisiile, Navara AT32 are parte de pneuri noi de 31,6 inch de la Nokian. Acestea îmbracă jante speciale „satin black” prevăzute cu valve duble.

Eficiență pe teren accidentat

Pickup-ul include, evident, și numeroase embleme pentru a-i denota apartenența la o serie exclusivă. În plus, de la versiunea precedentă au fost preluate toate elementele unicat de protecție exterioară, precum și suspensia de performanță Bilstein. Accesoriile opționale includ blocajul electronic pentru diferențialul frontal și un „snorkel” care mărește adâncimea de trecere a vadului la 80 cm.

Navara AT32 a fost dezvoltat pornind de la modelul N-Guard și integrează aceleași echipamente și tehnologii. Printre ele, multe sisteme de asistență și siguranță. Nu lipsesc Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking sau Intelligent Around View Monitor.

Adaugati comentariu