Nextbase Seria 2, gama premiată de camere de bord, a ajuns în România

NextBase 622 Seria 2 autoexpert.ro

În contextul proiectului de lege privind circulația pe drumurile publice, ce prevede posibilitatea constatării contravențiilor și cu ajutorul înregistrărilor produse de mijloace video folosite de participanții la trafic, chiar dacă acestea nu sunt certificate, Nextbase prezintă noua generație de camere de bord, o gamă de produse premiate la nivel internațional, inovatoare și accesibile tuturor șoferilor din România. Iată ce poate face Nextbase Seria 2!

Nextbase, unul dintre cei mai importanți producători de camere de bord din Europa, care revoluționează constant industria de profil, impresionează și piața din România cu modelele din Seria 2. Prin noua gamă de camere de bord premiată la nivel internațional, producătorul britanic Nextbase este permanent preocupat să ofere tuturor șoferilor cea mai bună calitate a imaginii, asigurând astfel călătorii sigure și memorabile atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

NextBase 322 NextBase Seria 2 autoexpert.ro

Martori imparțiali, vigilenți și riguroși, camerele de bord Nextbase Seria 2 pot surprinde cele mai mici detalii, uneori vitale, ale evenimentelor care se petrec în trafic. Și pentru că fiecare secundă contează, Nextbase a integrat o funcție nouă, respectiv reluarea cu încetinitorul a înregistrărilor.

Mai mult, pentru ca mașina ta să fie protejată și tu să fii în control, chiar și atunci când nu eșți la volan, funcția Mod Parcare Inteligent înregistrează pentru tine eventualele incidente, iar pentru o supraveghere permanentă, kitul de alimentare Nextbase este soluția ideală.

Nextbase Seria 2: totul la superlativ

622GW, cea mai perfomantă cameră de bord Nextbase Seria 2, folosește algoritmi integrați pentru a oferi o imagine de o calitate superioară în orice situație, chiar și în condiții precare ale drumului sau în condiții meteo dificile precum ceața, ninsoarea sau ploaia, care devin un impediment în identificarea vehiculelor și a plăcuțelor de înmatriculare în cazul incidentelor.

Nextbase G22GW Seria 2 autoexpert.ro

Dincolo de posibilitatea de a genera imagini clare spre a fi vizualizate de șofer și de cei implicați în anchetarea unui accident în trafic, camerele Nextbase pot înregistra coordonatele GPS, data și ora, dar și informații despre viteză. Mai mult, traseul poate fi vizualizat ulterior în Google Maps cu ajutorul aplicației MyNextbase, disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android.  De asemenea, camerele de bord dispun de cea mai bună conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, permițând sincronizarea rapidă a acestora cu smartphone-ul, grație funcției AutoSync. Șoferii pot descărca imaginile direct pe smartphone și le pot împărtăși cu prietenii și familia sau le pot trimite mai ușor către firmele de asigurări, utilizând aplicația MyNextbase.

Până la trei camere în mașină

Pentru clienții care își doresc protecție suplimentară, Nextbase este primul producător care oferă posibilitatea de a conecta trei module la camera de bord: camera spate cu montare pe lunetă, camera cu vedere în cabină și camera cu vedere în spate. De asemenea, Nextbase oferă și o gamă largă de accesorii pentru a asigura utilizarea optimă a camerelor, cum ar fi carduri SD de calitate superioară, filtru de polarizare, kit de alimentare permanentă, chiar și huse de transport.

“Suntem încântați să aducem pe piața din România camerele noastre de bord Nextbase Seria 2. Ne propunem, astfel, să îi ajutăm pe șoferi să aibă o experiență mai sigură și mai plăcută pe drum cu ajutorul unui martor independent, care este acolo să supravegheze călătoria, indiferent de ce se întâmplă,“ a declarat Richard Browning, CMO and CSO Nextbase.

Lansarea seriei Nextbase 2 în România are loc sub conceptul “Poți să rămâi concentrat pe drum, ai un expert lângă tine! Acum știi.” Noua serie este un martor imparțial al evenimentelor, dar și partenerul de drum cu cea mai bună memorie.

Nexbase Seria 2 Dash Cam autoexpert.ro

Falcon Electronics distribuie și instalează camerele

Noile modele Nextbase sunt disponibile prin intermediul Falcon Electronics, distribuitorul oficial Nextbase în România și prin intermediul partenerilor acestuia, respectiv rețeaua națională de importatori și concesionari auto, principalele magazine și ateliere specializate auto, rețelele de retail Altex și Media Galaxy, magazinele online eMag, F64, cel.ro. Produsele sunt disponibile și prin rețeaua proprie de puncte de vânzare din București, Cluj, Brașov, Timișoara și Iași, dar și prin magazinul online store.falcon.ro.

Nextbase 522GW Nextbase Seria 2 autoexpert.ro

“Suntem parteneri Nextbase și ne bucurăm să vedem că producătorul britanic aduce pe piața din România modele recunoscute la nivel mondial pentru performanța lor, precum Nextbase 622GW 4K, model premiat în multiple rânduri pentru funcțiile sale. Falcon Electronics a ținut întotdeauna pasul cu noile tehnologii și a oferit produse și servicii la standarde înalte de calitate,” a adăugat Dan Cuțui, CEO Falcon Electronics România.

Pentru mai multe detalii despre produsele Nextbase seria 2, vizitați:

www.nextbase.ro

Facebook: Nextbase Romania

Instagram: Nextbase Romania

Adaugati comentariu