Nissan Ariya întârzie pe piață

Nissan Ariya 2020

Lipsa anumitor componente afectează intrarea în producție a SUV-ului nipon. Începerea comercializării lui Nissan Ariya întârzie până pe 12 mai.

Ciudat și nefericit contextul actual al pieței! Lipsa componentelor, cauzată în parte, de războiul de la Răsărit și de criza conductorilor perturbă programul lansărilor. Primul model sonor care suferă este VW ID.5, a cărui lansare a fost amânată cu o lună. Acesta va avea loc în prima săptămână a lunii mai, în cel mai bun caz.

Acum, un nou model va fi lansat cu întârziere. Conform Reuters, Nissan Ariya va ajunge pe piață abia pe 12 mai. Perioada inițială a începerii vânzărilor era începutul lunii martie. Anunțul amânării este oficial. Prima țară în care va fi comercializat este Japonia, urmând apoi să vină și pe celelalte piețe.

Nissan Ariya întârzie autoexpert.ro

În Europa îl așteptăm în vară, iar americanii se pot bucura de el din toamnă. Sigur, noile perioade sunt comunicate în actualul context, însă ele depind de evoluția conflictului din est.

Până atunci, poți citi aici ce ne-a plăcut la Ariya, în primul test pe care l-am făcut cu modelul. Acesta a avut loc lângă Madrid, pe circuitul de la Jarama.

 

 

 

Adaugati comentariu