Nissan Frontier este versiunea americană a pick-up-ului Navara

nissan-frontier-1-autoexpert.ro

Nissan a lansat noul model pick-up Frontier, acesta fiind versiunea americană a modelului Navara. 

Nissan a lansat o nouă generație pentru modelul Frontier. Acest pick-up este versiunea nord-americană a modelului Navara, fiind un concurent pentru modele ca Toyota Tacoma sau Ford Ranger.

nissan-frontier-4-autoexpert.ro

Pe piața americană, Nissan comercializa versiunea D40, model ce a rezistat timp de 17 ani, prezentată inițial la Salonul Auto de la Detroit din 2004.

Nissan Frontier este versiunea americană a modelului Navara

Noua generație Nissan Frontier vine cu un design complet nou, cu linii angulare și un look robust. Noul model preia elemente de design de la modelul pick-up full-size Nissan Titan, comercializat în Statele Unite.

nissan-frontier-8-autoexpert.ro

În America, modelul va fi comercializat cu motorul V6 de 3.8 litri asociat cu o cutie de viteze automată cu 9 trepte. Motorul dezvoltă 314 CP și 381 Nm.

Noul model beneficiază și de o suspensie îmbunătățită și o platformă modificată. La interior, noul Nissan Frontier are instrumente analogice ce încadrează un afișaj de 7 inchi și un display central de 9 inchi. Modelul dispune de conectivitate Apple CarPlay și Android Auto.

nissan-frontier-9-autoexpert.ro

În Europa, actuala generație D23 a modelului Navara a fost lansată în 2014. Modelul a fost folosit și pentru dezvoltarea versiunii Renault Alaskan, dar și a pick-up-ului Mercedes-Benz X-Klasse, ambele ieșite din producție.

Test drive Nissan Navara NP300 2.3

Via Nissan Global

Adaugati comentariu