Nissan GT-R50 by Italdesign: versiune de serie limitată la doar 50 de exemplare

Nissan și Italdesign și-au unit forțele pentru a crea o ediție specială a puternicului coupe GT-R. Aceasta va fi produsă în doar 50 exemplare.

Acum doi, ani Nissan și Italdesign anunțau o colaborare pentru a marca aniversarea a 50 de ani de existență a ambelor companii. Rezultatul era conceptul Nissan GT-R50 by Italdesign.

O versiune de pre-serie avea sp fie prezentată publicului anul trecut în decembrie, iar la Salonul Auto de la Geneva din acest an fi trebuit să fie lansată versiunea de serie.

Cum Geneva a fost anulată pe fondul pandemiei de coronavirus, Nissan și Italdesign și-au prezentat modelul de serie în cadrul unui eveniment online. Noul model Nissan GT-R50 by Italdesign va fi produs în doar 50 de unități, iar listele de comenzi sunt încă deschise.

Nissan GT-R50 by Italdesign folosește motorul biturbo V6 de 3.8 litri, dar care a fost upgradat de divizia Nismo pentru a dezvolta 720 CP și un cuplu motor de 780 Nm.

Nissan a modificat și transmisia și sistemul de frânare pentru a face față puterii mărite. Suspensia a fost și ea optimizată, iar jantele de 21 inch sunt încălțate cu anvelope Michelin Pilot Sport.

Un exemplar Nissan GT-R50 by Italdesign costă 990.000 euro, iar primele exemplare vor fi livrate la finalului anului.

via Italdesign

Adaugati comentariu