Nissan Juke – 1.000.000 de mașini produse la uzina din Sunderland

Nissan Juke un milion

Un milion de unități Nissan Juke au ieșit pe porțile uzinei din Sunderland. Juke devine astfel cel de-al patrulea model al centrului de producție care atinge cifra impresionantă, după Qashqai, Micra și Primera.

Mașina care a creat segmentul modelelor crossover compacte în urmă cu opt ani a ajuns la un milion de unități fabricate la uzina Nissan din Sunderland. În medie, un Juke nou este construit la fiecare 105 secunde.

Peste 23.000 de versiuni diferite sunt disponibile clienților, datorită posibilităților multiple de personalizare a exteriorului și interiorului.

Nissan Juke un milion

Juke cu numărul un milion este un model care a primit linia de echipare Tekna, în culoarea Vivid Blue, cea mai nouă adăugată gamei modelului. Statisticile arată că în Europa, negru este cea mai populară alegere pentru exterior, dar și pentru interior.

“Este o bornă fantastică pentru orice model. Este extraordinar să vezi cum modelul din 2018, cu toate îmbunătățirile sale și toate opțiunile de personalizare, este la fel de popular ca modelul care a ieșit de pe liniile de asamblare în 2010”, spune Kevin Fitzapatrick, vicepreședinte al diviziei de Producție, Furnizare și Achiziție de la Nissan.

Nissan Juke un milion

95.000 de unități Juke s-au vândut în 2017 în Europa, clienții fiind atrași de noutățile modelului cu grilă de culoare închisă în forma literei V, faruri de ceață LED standard începând cu linia de echipare Acenta, jantele de 16 și 18 inci cu design nou, dar și cele care, la linia de echipare Tekna, pot fi personalizate cu inserții colorate. Juke a primit și o serie de tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul Intelligent Around View Mirror cu funcție de detectare a obiectelor aflate în mișcare, dar și Lane Departure Warning și Blind Spot Warning.

La centrul de producție din Sunderland s-au construit peste trei milioane de unități Qashqai, peste 2,4 milioane Micra și 1,5 milioane Primera.

Adaugati comentariu