Nissan Juke 2018 – Echipa câștigătoare nu se schimbă!

Nissan Juke 2018 (2)

În segmentul ultra-aglomerat al crossoverelor, Nissan a simțit nevoia unei actualizări în contul lui Juke. Așa că actuala generație, prezentă pe piață din 2010, a primit o serie de elemente noi, care să o ajute să facă față rivalilor.

Puțin a intervenit Nissan asupra lui Juke, de teamă să nu strice o formulă deja câștigătoare. Lista de actualizări include o grilă revizuită, cromată de culoare închisă, semnalizatoare în oglinzile laterale, două modele noi de jante și inserții de culori aprinse. Farurile de ceață LED sunt acum standard începând cu linia de echipare Accenta. Nissan oferă și două nuanțe noi, Vivid Blue și Chestnut Bronze.

Nissan Juke 2018 (1)

La interior, clienții își pot personaliza mașina cu pachetele Energy Orange sau Power Blue, în plus față de finisajele negre lucioase și volanul îmbrăcat în piele. Șoferii pot primi și sistemul audio BOSE Personal, cu difuzoare BOSE UltraNearfield integrate în tetiere.

Începând cu anul acesta, popularul crossover din segmentul B poate fi încălțat cu jante noi de 16, respective 18 inci.

Nissan Juke 2018 (4)

Linia de echipare de top, Tekna, aduce scaune îmbrăcate în piele cu funcție de încălzire și funcții ca around View Monitor, Lane Departure Warning și Blind Spot Warning, care îl ajută pe micul crossover să țină pasul cu Arona de la SEAT, Kona de la Hyundai și Captur de la Renault.

Nissan Juke 2018 va fi disponibil pentru comandă începând cu luna mai a acestui an.

Adaugati comentariu