Nissan Leaf10: ediție aniversară pentru modelul electric japonez

LEAF10 Special Version - autoexpert.ro

Nissan marchează aniversarea de 10 ani modelului electric Leaf prin lansarea unei ediții speciale numită Nissan Leaf10.

Nissan va marca aniversarea modelului electric Leaf prin lansarea undei ediții speciale numită Leaf10. Versiunea specială va fi disponibilă din luna februarie și introduce o nouă culoare în gama de nuanțe pentru modelul Leaf, precum și un interior upgradat.

Ediție aniversară Nissan Leaf10

Modelul aniversar Nissan Leaf10 iese în evidență prin elementele grafice Kumiko ce ornează carcasele oglinzilor exterioare, plafonul și hayonul.

LEAF10 Special Version - autoexpert.ro

Pentru pasageri, Leaf10 vine echipat cu In-Car Wifi ce oferă conectivitate wireless pentru până la șapte dispozitive. Proprietarii pot verifica starea mașinii prin intermediul aplicației NissanConnect ce permite activarea unor funcții de la depărtate, precum și monitorizarea nivelului de încărcare al bateriei.

LEAF10 Special Version - autoexpert.ro

„De la lansarea modelui Leaf în 2010, Nissan a continuat să-și dezvolte tehnologia EV, serviciile conectate și designul pentru a se asigura că îndeplinește cerințele clienților noștri”, spune Helen Perry, director de marketing al mașinilor electrice și infrastructură la Nissan Europe.

Modelul aniversar Nissan Leaf10 va fi disponibil atât în varianta cu baterie de 40 kWh, cât și pentru versiunea cu baterie de 62 kWh.

Nissan Leaf are deja peste 180.000 de proprietari în Europa. Leaf a devenit popular în anii recenți, după ce Nissan a decis să vândă a doua generație a modelului electric la nivel global. Prima generație Nissan Leaf nu a fost importată oficial în România.

În lume, la începutul anului trecut, modelul depășise 450.000 de exemplare vândute.

Via NissanNews

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top