Prezentare – Nissan Navara NP 300

Muncă sau vacanță? Dur sau rafinat? Puternic sau economic? Acum nu mai trebuie să alegeți: Navara le oferă pe toate!

Cum să accentuezi confortul fără să afectezi robustețea? Inginerii Nissan au găsit varianta optimă, montând pe puntea spate rigidă arcuri elicoidale și înclinând spătarul banchetei de la 18 la 23 de grade. Este un caz unic în segment, care transformă bancheta într-un loc confortabil, tipic autoturismelor. Noua prindere cu cinci brațe a punții spate a scăpat pick-up-ul de 20 kg, în favoarea agilității și a eficienței.

Astfel, motorul 2.3 dCi, oferit în două variante de putere (160 și 190 CP), este ajutat să atingă un consum record în segment, de numai 6,3 l/100 km. Aptitudinile off-road sunt date de tracțiunea integrală selectabilă, cu reductor și diferențial spate blocabil și de asistența la coborârea pantelor. Mașina dispune de una dintre cele mai mari bene din segment și poate tracta 3,5 tone. Dar cum a fi dur nu exclude rafinamentul, sistemul multimedia cu ecran tactil de 7 inch asigură o conectivitate cu smartphone-ul la nivelul celor oferite de autoturismele cu pretenții. Nissan este atât de încrezător în pickup-ul său, încât oferă o garanție de top în segment: cinci ani sau 160.000 km.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top