Nissan oferă Ucrainei 2,5 mil. euro

Nissan oferă Ucrainei 2,5 mil. euro. Acesta fond este destinat Crucii Roșii și angajaților companiei nipone.

 

Nissan creează un fond de 2,5 mil. de euro. Din acesta, Nissan va dona 1 milion de euro Crucii Roșii și altor organizații non-profit. Suma va sprijini activitățile de urgență în curs de desfășurare, care oferă asistență pentru salvarea vieților și provizii esențiale familiilor și copiilor afectați în prezent. În funcție de necesități, compania este pregătită să doneze și vehicule.

Nissan oferă Ucrainei 2,5 mil. euro autoexpert.ro

Ceilalți 1,5 milioane de euro vor oferi stabilitate financiară și sprijin permanent angajaților Nissan și familiilor acestora care au fost afectate de criză. Vor sprijini situații individuale, ce ar putea include costurile de relocare, cheltuielile de întreținere pentru familiile strămutate, cheltuielile medicale și asistența specială pentru copii.

Nissan oferă Ucrainei 2,5 mil. euro

 „Cu toții am fost mișcați de suferința atâtor oameni și familii, inclusiv membri ai propriei noastre familii Nissan. Am creat fondul Nissan Cares pentru a fi alături de angajații noștri și pentru a sprijini eforturile internaționale care lucrează fără oprire pentru a răspunde acestei tragedii umane incomensurabile”, spune Makoto Uchida, CEO Nissan.

Nissan a suspendat exportul de vehicule în Rusia. De asemenea, anticipează că va opri în curând producția la uzina din Sankt Petersburg.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top