Nissan Patrol Nismo are 428 CP și este disponibil doar în Orientul Mijlociu

Nissan a lansat o versiune Nismo pentru SUV-ul full-size Patrol, model ce este comercializat doar pe piețele din Orientul Mijlociu.

Pentru amatorii de SUV-uri uriașe cu performanțe pe mărsură, Nissan a dezvoltat și lansat modelul Patrol Nismo. Este disponibil exclusiv în Orientul Mijlociu cu un motor V8 aspirat de 5.6 litri ce oferă 428 CP și 560 Nm.

Față de modelul Nissan Patrol standard, versiunea Nismo aduce 28 CP în plus, o suspensie ceva mai fermă și o serie de elemente de design în stilul specific Nismo: tema negru-roșu de la exterior se regăsește și în habitaclu, precum și inserții de carbon, tapițerie Alcantara și sistem audio Bose cu 13 incinte acustice.

La exterior, Patrol Nismo se remarcă prin kitul aerodinamic agresiv și grila frontală impresionantă. În spate, se remarcă spoilerul cu stop de ceață central, în stilul mașinilor din Formula 1.

Nissan Patrol Nismo are opt locuri, iar jantele cu design special au un diametru de 22 inch. Actuala generație Nissan Patrol este a șasea și a fost lansată în 2011. Modelul nu a mai fost oferit în Europa, ci doar în Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii, unde este comercializat sub numele de Nissan Armada.

Via Nissan

Adaugati comentariu