Nissan Qashqai N-Motion – Cel mai vândut SUV din Europa primește o versiune specială

Nissan Qashqai N-Motion (3)

Nissan Qashqai N-Motion este ediția special pe care constructorul nipon o rezervă celor care vor un SUV cu și mai multă personalitate. Astfel, noua versiune primește accente argintii și jante de 19 inchi și elemente portocalii la interior.

Cel mai bine vândut SUV din Europa, Qashqai, este disponibil aum cu o serie de detalii speciale. Această versiune are la bază SUV-ul cu linie de echipare N-Connecta. La exterior, acesta primește accente argintii cum ar fi scutul față și spate, carcasele oglinzilor și șinele de pe acoperiș. Faruri LED adaptive și jante de 19 inci sunt, de asemenea, pe lista de modificări speciale.

Nissan Qashqai N-Motion (2)

Test drive Nissan Qashqai facelift – Așa a început SUV-mania

Cabina noului Nissan Qashqai N-Motion primește scaune cu design nou cu inserții portocalii și cusături asortate. Aceleași cusături contrastante cu tapițeria se regăsesc pe schimbător, dar și pe fețele ușilor din față și pe partea superioară a spațiului de depozitare dintre scaune. La bord apar și covorașe personalizate.

Mașina vine standard cu sistemul multimedia NissanConnect, cu funcții de control vocal, sistem Find My Car și hartă Over The Air, dar și o serie de actualizări de soft. Conexiunile Apple CarPlay și Android Auto sunt, de asemenea, oferite standard.

Ce economie ar face clientul care comandă versiunea N-Motion, citiți pe www.4x4suv.ro!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top