Nissan X-Trail facelift, acum și hybrid – oficial

Nissan X-Trail se pregătește pentru primul facelift din cariera sa. SUV-ul nipon revizuit a fost deja prezentat în SUA, acolo unde este comercializat sub denumirea Rogue.

Prezentat în 2013, Nissan X-Trail/Rogue a înlocuit pe piața din Europa două modele, precedenta generație X-Trail și Qashqai 2+2, noul Qashqai nemaiavând o versiune cu șapte locuri în gamă.
Acum, a sosit momentul unei renovări tehnice și stilistice. La exterior, cele mai importante modificări au vizat partea frontală, care afișează un nou set de faruri cu tehnologie LED și o grafică modernă. Blocurile optice redesenate sunt acompaniate de o grilă mai mare V-Motion, în forma literei V, ce “mușcă” mult mai vizibil din bara de protecție.

Și la partea din spate, penelul designerilor a atins stopurile full LED care au primit o tentă fumurie, în timp ce la interior atrag atenția un volan nou și consola centrală ușor reconfigurată.

Tehnic, Nissan X-Trail aduce o singură premieră notabilă: o versiune hibridă de 176 CP, disponibilă cu tracțiune față sau integrală și animată de un motor aspirat pe benzină de 2 litri și 141 CP, cuplat la un motor electric de 40 CP și o transmisie CVT X-Tronic.

Ne așteptăm ca și pe piața din Europa, Nissan să aplice modificări similare lui X-Trail, faceliftul urmând să fie prezentat cel mai probabil chiar luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top