Nissan X-Trail facelift, acum și hybrid – oficial

Nissan X-Trail se pregătește pentru primul facelift din cariera sa. SUV-ul nipon revizuit a fost deja prezentat în SUA, acolo unde este comercializat sub denumirea Rogue.

Prezentat în 2013, Nissan X-Trail/Rogue a înlocuit pe piața din Europa două modele, precedenta generație X-Trail și Qashqai 2+2, noul Qashqai nemaiavând o versiune cu șapte locuri în gamă.
Acum, a sosit momentul unei renovări tehnice și stilistice. La exterior, cele mai importante modificări au vizat partea frontală, care afișează un nou set de faruri cu tehnologie LED și o grafică modernă. Blocurile optice redesenate sunt acompaniate de o grilă mai mare V-Motion, în forma literei V, ce „mușcă” mult mai vizibil din bara de protecție.

Și la partea din spate, penelul designerilor a atins stopurile full LED care au primit o tentă fumurie, în timp ce la interior atrag atenția un volan nou și consola centrală ușor reconfigurată.

Tehnic, Nissan X-Trail aduce o singură premieră notabilă: o versiune hibridă de 176 CP, disponibilă cu tracțiune față sau integrală și animată de un motor aspirat pe benzină de 2 litri și 141 CP, cuplat la un motor electric de 40 CP și o transmisie CVT X-Tronic.

Ne așteptăm ca și pe piața din Europa, Nissan să aplice modificări similare lui X-Trail, faceliftul urmând să fie prezentat cel mai probabil chiar luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris.

Adaugati comentariu